Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Vingthor said: AHAHAHAHAHAHAHAHA İŞTE DAYZ http://www.youtube.com/watch?v=7RLcqYTsMiI FEELS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 iş yerindeki pc'leri resource bulup, takım arkadaşlarımla buluşmak için kullanıyorum fdsg. akşam da oynuyoruz. yoksa 2 saat birbirini ara açlıktan ölme, çanta bul derken sadece koşarak geçiriyorsun geceyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Tourist map of Chena diye harita buldum ama bakılmıyor, süs galiba şimdilik 300 round Ammo Box buldum 4 slot kaplıyor ama o da açılmıyor veya bişey yapılmıyor, içinden kurşunu alamıyoz mu? bu da mı gol değil mk!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 kutuyu yere koyman lazım. haritayıda slota koyunca açılıyo buarada kan grubum 0- çıktı ya ahah.millet inek gibi sağıcak yakalarsa gerçi bizden isteyen varsa bağışta bulunabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 _Rave said: kutuyu yere koyman lazım. haritayıda slota koyunca açılıyo kutuyu yere havaya elime her bi tarafa koydum ama içinden bişey alamadım, mapi hangi slota koyacaz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 abi mapı kısayol slotları varya 1den 0a onlardan birine koy.sonra koyduğun slota basıp eline alınca açılıyo. kutuyuda yere koyduğunda içindeki slotların görünmesi gerekiyo.ama boş olabilir.benim denk geldiğim boştu nitekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 hee o zaman boş kutu evet sdf sağol reload ederken 52/60lık şarjörü yoketti salak oyun yaa:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 çantandadır, slotlarla oyna gelir birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 o kaybolan itemler çıkıyo tekrar ya.slotlarla oynaman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 "Tatar Ramazan" said: hee o zaman boş kutu evet sdf sağol reload ederken 52/60lık şarjörü yoketti salak oyun yaa:( Kullanamadan oleceksin zaten , cok uzulme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 sonu ITEMFARM ile biten bi server var GİRMEYİN, oç paso zombi basmış, kurşun ziyanı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 aldım bende damlarım birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 mouse smoothingi 0lamayı unutmayın.baya rahatsız etti beni ilk başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 "Tatar Ramazan" said: hee o zaman boş kutu evet sdf sağol reload ederken 52/60lık şarjörü yoketti salak oyun yaa:( çantanda slot yoksa atmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Esh said: "Tatar Ramazan" said: hee o zaman boş kutu evet sdf sağol reload ederken 52/60lık şarjörü yoketti salak oyun yaa:( Kullanamadan oleceksin zaten , cok uzulme hay şom ağzına sabahtan beri topladığım full set bi anda gitti, kim nerden vurdu göremedim bile karanlıkta, 4 kişilik serverda geldi beni buldu koduğum. full asker uniform, silahlar, 300ün üstünde m4 mermisi, 50 kadar tabanca mermisi, sınırsız ton balığı, aid kitler sular şunlar bunlar poff ballı piç buna bandit title eklemeleri lazım ya, şu haliyle zombilere değil insanlara karşı oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 .go nick :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bunun gibi bol itemli, inventory olayı zengin, stokçuluk yapabileceğimiz openworld oyun yok mu başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 stok işinde eve online ın üstüne tanımam :P. Bankamı boşaltırken TL ye çevirmiştim. Yarı fiyatından bile aza sattığım halde 3000tl ye yakın para gelmişti :D. Fakat malesef karada geçmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Bugün bunu 4 kere yaptık. http://www.youtube.com/watch?v=mg3t-Nwju1M&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Densiz said: stok işinde eve online ın üstüne tanımam :P. Bankamı boşaltırken TL ye çevirmiştim. Yarı fiyatından bile aza sattığım halde 3000tl ye yakın para gelmişti :D. Fakat malesef karada geçmiyor :( oha http://www.wmu.com/userfiles/file/Childrens/Tell%20the%20Story/Tell%20the%20Story%20Logo%204C.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 dayz konusu. Konuyu çevirirsem gelip beni taşlarlar. O oyunun konsepti öyle. Tek bir yanlışta 10.000tl lik itemı bırakan bile görebilirsin (sık sık). Bu kadarı söylemem yetsin. Altda kendi bölümü var, dramaları gidip isteyen okuyabilir. Yada oyunun para sistemini araştırıp, kill istatisliklerine göz atabilir (hemen hemen tüm kombatların geriye dönük kaydı var). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 10 küsür günlük survival'ım az önce son buldu arkama login olan 3 kişilik grup yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 tencere var, ocak var, pirinç var, su da var ama yok pilav pişiremedik. en sonunda yedik pirinci ya katır kutur hahahaagsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 o fiiçır daha konmadı oyuna pişirme falan ya sdfhjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Kırılan bacagı tape+ÇIBIH'la fixledim o çok keyif verdi ya. Düz koşarken bacagım kırıldı abi dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar