Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone"

Xenus

Öne çıkan mesajlar

evlerin içine zombi girmeyedi iyidi cidden. bir de movement hissiyati biraz otistik geldi, hareketlerin bir garip yani, istediğim gibi döndüremiyorum, yürüyemiyorum, çapraz koşularda bir hantallık var sanki vs vs. alpha'dan sonra düzelir umarım.

ilk intibam önümüzdeki 3-4 ay düzgün çalışırlar ve şu early access'den gelen parayla biraz kadrolarını zenginleştirip işleri hızlandırırlarsa iyi bir şey olabileceği yönünde.

ama ne yaparlarsa yapsınlar warz'deki gibi oyunu hileye teslim ederlerse patlarız.
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

teşekkürler, biz dayzmod, warz ve arma3ü de oynadık bu şekilde, alışkınız artık, clan savaşları vs de yapıyoruz, DayZ Modda EGYPT ile savaşıyorduk yine gelicekler bizim takilacağimiz serverlara bizimle savaşmak için, arma3 de de vuruştum onlarla, zaten duyan geliyor olduğumuz servera vurucaz diye, warz de developerların bile party kurup saldırdığı oldu, warz de bilen bilir, 5vs5 yada 6vs6 loot yasak şekilde battleground bile düzenliyorduk guild içinde, yada meele turnuvası 1vs1 filan ... yani biz kalabalık oynuyoruz ama değişik oynuyoruz, kendi kendimize eğlence yaratıyoruz vs diyelim ama benim şahsıma sorarsanda, ben kendim tek başıma oynamayı severim, kimsenin mesuliyetini üstüme almayı sevmem, warz de de tek başıma oynayarak megabandit oldum, bugün buraya geldim şu tanıtım yazısını filan yazdım, gereksiz muhattaplaşmalar oldu, en sevdiğimiz oyun türünün, en iyi oyunu, aylardır bugünün gelmesini bekleyerek hazırlandık, bende buradan tüm oynayacaklara başarılar diliyorum. bol şans

abi gayet efendi adam lan ben rra'yı çok sevdim. düzgün düzgün oynuyor oyununu istediği şekilde.

biraz gelişsin standalone bizde ciddi oynamaya başlarız. 4 kişilik kemik takımımız mevcut zaten. ESH kesin kadro zaten ciddi oyunculuk müessesine. böle bikaç kişi daha toplarız. zaten o zamana şu anda burada yazanlarında yüzde 90'ı oynamayacak.

bugün arcane 6 saatlik gameplayi ile oyuna suni zor gereksiz sürekli koşuyorum hiçbişi yok falan dedi mesela. oyunun veteranlık gerektirdiğini söyledim inandıramadım. esh örneği var ama 2 gün boyunca su bulamayıp şu anda çatır çatır mapte heryere giden herboku bulan falan bir adam oldu 1 haftada.

ve şu anda oyun ÇOK KOLAY aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

toplanalım bi yerde kamp kuralım. Ben sahil kenarındaki kasabadayım. Bir hafta yetecek kadar yiyecek ve suyum var. Bu kasabada zombi de yok çok. 1-2 tane gördüm. Evler doluydu.

Büyük bir ihtimalle şu berezino'nun hemen tepesindeki lumber mill ile su depolarının olduğu yerdeyim.

steamid'm brofb eklemek isteyen olursa eklesin. Burada iyi kamp kurarız gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Editor said:

Ben reportladım tüm sorunları açıkları filan... sizde yapın.

Mesela dün Kulübe spamladım dedim oha artik evde kuraiblioz galiba....

yani bu create işini nasıl çözcekler bilemiom yeniden yazmaları gerek motoru

reverse engineering yaptım bile emulatör bile açabilirim şuan okadar sıçık başladılar alpha ya dead linger oynarım daha iyi

Panpa itin gopeğin maskarası olmaktan bıktım, yazsana şu komutları ve nasıl gireceğimizi bana , bi servera girip biraz takılayım silah giysi spawnlayıp kendime, tank falan çıkartmam söz sdf

bi de PM kutunu boşaltıver
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...