Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone"

Xenus

Öne çıkan mesajlar

asdf ilk insanımı öldürdüm,
server hopping yaptım military base binasının içine girip, bi baktım biri yürüyo 2 metre ötemde, taradım, ölmedi niyeyse, döndü 1-2 sıktı sonra biraz daha taradım sonra öldü.
görüntü blurred şuan lol, hit detectionda sıkıntı var sanki.
lootlayamadan ceset yokoldu tabiki.
Sosyal ağlarda paylaş

okibye said:

ving'de ağır gözüm var mesela. alıp balota'yı ratatalmak isterim onla. grim zaten dahil gruba. bi düşünün bakalım military tactics falan kasmak isteyen abiler...

http://www.twitch.tv/sacriel/b/488931169 şurada 6. saat 17. dakikada başlayan aksiyon gibi aksiyon yapmak isteyen yapabileceğini düşünenler... öpüşelim

spidee ve forum eskilerinden alexi septimus ve head ile dörtlü bir ciddi oyunculuk grubumuz var bizim çıt çıkarmadan oynadığımız ama dayz origins'te öyle oynadık.

yanımda spidee olduğu zaman zaten 2 kişi dünyaları kırıp geçiriyoruz biz ama işte şu anda oyunun şu hali ciddi oynanak gibi değil yav. beta meta gelsin ondan sonra ama deneriz beraber. ben ciddiye alamıyorum şu anda oyunu dfjhsjdfh

dayz origins'te MMR gibi bi sistem var humanity sistemi. buraya koyarlar mı bilmiyorum ki sanmıyorum ama umarım konmaz. tek karakterin olduğu için geyik oynayamıyosun. EHEHEHEHE derken 2 günlük mmr kaybedebiliyodun falan ama şu anda bunda ne birşey kazanıyosun ne birşey kaybediyosun açıkçası kaybettiğin şey yarım saat bi saat maks. sadece geyik oynuyorum bunu ama biraz ciddileşsin o dediğin işi yapalım
Sosyal ağlarda paylaş

en azından arabalar gelsin bi. böyle yolda barikata çarpmış gibi araba bırakıp bi tekerini söküp sonra dağda sağlı sollu eşkiyalık falan yapabilelim. tank trapler falan gelsin.

arabayla devriye gezmek falan gibi olaylar inanılmaz. 2 araba yanyana geçip acı frenle arabaları yanlayıp arabalara siper alarak çatışmalar falan.

eallam en iyi oyun bu lan
Sosyal ağlarda paylaş

Günahsız yere çok insan öldürenler Aranıyor damgası yiyordu galiba modda, onu modifiye edip geri getirsinler çok abartmadan.

Melee silah hangisi iyi? Baltaylan daldım boru anahtarına dayak yedim, gerçi bina içiydi kapıya bacaya çarptı benimki büyük olduğundan sdf beyzbol sopası kürek falan hangisi en iyi??
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...