Loxias Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Ayağı kırdım galiba bi yerden düşüp. Bende airfield adam avlıyım bari diyip yolda baya be gearı olan 2 kişiyi indirdim. bi sniper avladı hemen öldürdükten sonra. 3-4 kişilerdi galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 değer mi ya 30 dolar çok geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 indirime girer mi ki bu acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 kesin girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 alphada oyun indirime girer mi abi? daha beta olacak sonra release olacak sonra indirime girer girerse 6 ay sonra falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 6 ay sonra bitek benle spidee kalır büyük ihtimal sdjfhjsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 alphadaki oyunun satıldığına inanıyorsunda indirime gireceğine mi inanmıyorsun ving? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 nööldu lan sustun dımbıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 ha ney? sokağa atmadığım 30 dolarımı sayıyordum vakit nasıl geçmiş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 gameplay videosu izledim, tek bir zombie göremeidm lan. mmo da millet birbirini gebertiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 absürdlük orda zaten. ortalığı zombi basmış millet çürük elma yiyip birbirini öldürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 imamizer said: GokTuRK said: ahaha olm esh i vurmuşlar lan. az önce delinin biri geldi bacağıma sıktı direct voice dan yanımda dur dedi sargı bezi gibi bişey sardı. öldürecek diye gidemedim hem dedim belki besler doyurur. ama yok adam beni karısı yaptı resmen gidemiyorum bir yere dursam gel diyor silah doğrultuyor. her bulduğunu da alıyor ben çaktırmadan alsam ver diyor. açlıktan öleceğim dedim gel dedi oturttu. kendine bi tencere gibi bişey çıkarttı ortaya bana da çürük elma verdi. lavuk mudur nedir ye diyor bide. yemem ben bunu dedim. ye vururum dedi açlıktan da öleceğim zaten dedim. o zaman yeme açlılktan öl ama yanımda kalacaksın dedi. manyak. sonra bi kasabaya gittik baktım bu mal takıldı bi yerde koştum kaçtım 20 dakika kovaladı ormanda ağaçların içine yattım havaya sıka sıka gezdi sonra gitti deli. lan oyunda bile akıllısı değil delisi buluyor beni. ha bana ne oldu derseniz. salak salak ormanda gezerken birileri çağırdı yine gel diye. yine karıları olmayayım diye gözlerine gözlerine flaş tuttum beni öldürdüler... adaletin bu mu day-z ahahahah oyunu aldırırsa bana şu post aldırtır abi tam tersi bence.bi oyun bana şu psikolojiyi yaşatsa bidaha oynamam lan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 güzel oyun ama her ölümde full loot çok kastırıyor, çok zaman harcıyor üst baş düzmek ve zaten çok kolay ölünüyor bir anda, her seferinde 1-2 item eksilse en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 oyunun tek olayi ust bas toplamak degil mi zaten? onu da yapmicaksan napican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 İtlik, kumarbazlık ve ahlaksızlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 kaybedecek birşeyin olmayınca itliğin düzenbazlığın hiçbir zevki kalmıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 gokturk oyun aldırtan msj atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Be den hermeneutics full gear Helen heresies vertices Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 twitchte fln cok dandik yayınlar böle ss deki gibi varmı görsel kalite yaw ? http://cdn4.steampowered.com/v/gfx/apps/221100/ss_a220a37558d26ff3f8cf9f7420f441998dcdface.1920x1080.jpg?t=1387467934 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 ee iimiş fena dilmiş ii ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 çok çok çok güzel oyundaki görüntüler. kendim streamer olduğum için optimizasyon pipildek olduğundan yayın yapmadan önce ayarları kısmak zorunda kalıyorum. gayet iyi ötesi bir pcm var ama yayın yaparken cpu kesinlikle büyük şehirlerde dayanamıyor. o da optimizasyondan ötürü. ileride düzelecektir. twitch yayınında boktanlığın sebebi bu. bir başka konuya değinmek istiyorum. bugün yayınımı 1400 kişi izliyordu ama faillerle doluydu. ben çatıda sniperım yanımda 1 aşağıda 2 kişi var. aşağıdaki 2li looter ya da expedition team olarak görev yapıyorlar. ama call'lar o kadar kötü ki... birbirimizi anlayamıyoruz adamların yerlerini falan söyleyemiyoruz. adamla karşılaşınca stun yiyip ağzını açmadan ratata ateş edip bizden yardım cover alamayan adamlarla iş yapmaya çalışıyorum... binanın sağında solunda diye göreceli şekilde call vermeyen. kuzey güney doğu batı adam gibi anlayan bu şekilde call verebilecek. ateş etmeden önce ateş ediyorum diyebilecek. mumble kullanan askerliğini tamamlamış 18 yaş üstü delikanlılar arıyorum. min 4 max 6 kişilik shoot & loot ekipleri yapmak istiyorum. squadıma katılmak isteyen öm atsın plz. kafamızın rahat olacağı sağlam bir mumble'ım var :D ayrıca bi ton insanın izlediği bir streamde de başrol olacaksınız. öptümz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ving'de ağır gözüm var mesela. alıp balota'yı ratatalmak isterim onla. grim zaten dahil gruba. bi düşünün bakalım military tactics falan kasmak isteyen abiler... http://www.twitch.tv/sacriel/b/488931169 şurada 6. saat 17. dakikada başlayan aksiyon gibi aksiyon yapmak isteyen yapabileceğini düşünenler... öpüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar