chrome Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Merhabalar. Mesleğim gereği tasarım yaparken bir yazılım kullanmaktayım. Bu yazılım bir hasp key ile çalışıyor. O olmadığı zaman kullanılamıyor. Yakın zamanda kaybettim bunu ben. Yenisi için ciddi bir para ödemek zorunda kaldım. Sormak istediğim şey bu usb gibi birşey kopyasını çıkartabilmemiz mümkün mü? Yapan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 NETCAD falan tarzı bi yazılım mı kullanıyorsunuz merak ettim :) Çok boktan bir şey gerçekten bu key muhabbetleri. Kopyasını çıkarmak mümkün olsa herkes çıkarırdı gibi geliyor, ama HASP key'i bilgisayara 'varmış' gibi gösteren virtual driver'lar var, bu programların crackleri için kullanılıyor zaten. O zaman da crackli kullanmış oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 crack istemek yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 netcad'de oluyor o tarz bir sıkıntı evet de mevcut çözümler var google'a güzel sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 elinde faturan bilmemnen varken sirket yeni bi tane key vermedi mi .ok saçma deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 veriyorlar az zorlayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 donanim parasi isterler herhalde. Ama lisansını vermek zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar