ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Merhaba, Skype'ta konferans çağrısı ya da herhangi bir çağrı yaptıgımda sistemdeki tüm ses karşı tarafa gidiyor. Mikrofonu iptal ettiğim halde tüm sesi karşıya veriyor. Yani mikrofondan hoparlöre yansıyan bişi değil, direk skype sistem sesinin karşıya veriyor. Aradım bulamadım. Çözümünü bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 win record ayarlarından mixeri kapayıp dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 mixer ayarını bulamadım. nerdedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 bende de bu olmuyor, olsun istiyorum. :) bulursan yaz buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 abi mikrofon takılı değil ya. direk ne varsa karşıya gidiyor. Çok sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Şurda stereo mix enabled ise disabled yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 bende öyle bi mixer yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ses driver'ından bak o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Recording deviceda mikrofon dışında bir şey kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 recording device'ın bir şekild what you hear kaldıysa sistem seslerini aynen yollarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 microphone monitoring'di bunun sebebi zannedersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 şuna hala bi çözüm bulamadım. Audio Driver'i reinstall edince Stereo Mix geldi ama disabled. What you hear gibi bi opsiyon yok. İşletim sistemi Win7 x64 Enterprise. Abi nette ariorum da bi benim mi başıma geliyor, hiç istediğim şeyleri bulamıyorum ya da doğru keywordleri bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 problemim galiba çözüldü. Realtek'in kendi app'inda da bi mixer olayı varmış. oralarla oynadim. Düzeldi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar