wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Saeros said: kaza yaptık lel Geçmiş olsun yavız. Bende az daha ölüyordum dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 nabtın lan gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yaz glmş gnlk kkthxby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 fede said: nabtın lan gene Eve gidiyordum andavalın biri göz göre göre benim yoluma çıktı sollayacam diye, yetemedi bende spinimsi bişi attım kafa kafaya girmeyelim diye yoldan çıktım.Helecan girmiş oldu hayatıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sana da geçmiş olsun hakan gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 CANAGELECENE MALAGELSİN BOŞVER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bişi olmadı olm az kalsın çarpıyordu ucu ucuna yırttım. Eyvallah yavız kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 erepublikte madenden 40 gold çıktı günlük o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfsdfsd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 senko said: iki gundur sapikca bisiklet seyrediyorum simdi de paris - roubaix var canli canli nasıl yani bildiğin pisklete bölllleeee bakiyon mu2 gündür? hasta mısın sucukekmek kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 çok canım sıkkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 lan sanki hic derdim yokmus gibi *kufurler kufurler* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 kavurma said: çok canım sıkkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ulan insan kendi şansını kendi yaratır derler, ben kendi şanssızlığımı yaratıyorum varsa yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Gunluk hic beklenmedik birsey oldu. Senseimiz degisti. Fransiz bir sensei geldi. Sanirim gunluk bu dojo dan vazgecip 2 saatlik suren yoldaki dojoyu sececegim. Cunku Fransiz Sensei biraz garip bir ders anlayisina sahip gunluk. Bu hic olmadi ... Bunun disinda Restaurant ta ABD li turistler gercekten kotu davraniyorlar bize gunluk. Eger bir bosluk olsa halledebilirim ama bosluk olmadigi icin susuyoruz. O kadar hakaret etmelerine ne kadar dayanabilecegimi bilemiyorum ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Vur ağızlarına ninja san Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Wastyrx sama; vuramiyorum cunku vursam isimi kaybedecegim. O sebeble susup bekliyoruz. Ama ileride bir cevap verecegiz sanirim bu sekilde devam ederse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 japonyada dojonin sensei fransiz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 fransız dojoya ver gazı amarikan turistleri öldürt. hepsinden kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 aquila said: japonyada dojonin sensei fransiz mi? Evet Aquila san. Bunun nedeni sanirim eski Sensei artik baska bir dojo da calisacakmis o dojo da Kantou da yani Tokyo da. O sebeble iste yeni senseilerden Fransiz bir sensei geldi. Ama o nun tutumu da biraz sakaci yani hafif ciddiyet uzak giibi geldi bana. Iste bende yeni dojo arastiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 kafayi yemek uzereyim gunluk isyeri underconstruction mode on oldu 1 ay. Evden yetistiricez ama sadece 1 saat suruyor. Dojo da bulamadim. Tum gun evde ben ne yapacagim gunluk? Restaurant Persembe Cuma. Cumartesi Pazar performist ama onun disinda bombosum kesin is bulmam lazim benim gunluk. Ganbatte de bana Gunluk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 şu havalar geçse, hastalık bitse, bilgisayarı almaya karar verdim, parça parça almaya başlasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 kız bulsam da evlensem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Hemen cuma olsun. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 5.5 ton nutella çalmışlar günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 jinekolojiden de geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar