Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fede said:

nabtın lan gene

Eve gidiyordum andavalın biri göz göre göre benim yoluma çıktı sollayacam diye, yetemedi bende spinimsi bişi attım kafa kafaya girmeyelim diye yoldan çıktım.Helecan girmiş oldu hayatıma
Mesaj tarihi:
senko said:

iki gundur sapikca bisiklet seyrediyorum
simdi de paris - roubaix var canli canli

nasıl yani bildiğin pisklete bölllleeee bakiyon mu2 gündür?
hasta mısın sucukekmek
kardeşim
Mesaj tarihi:
Gunluk hic beklenmedik birsey oldu. Senseimiz degisti. Fransiz bir sensei geldi. Sanirim gunluk bu dojo dan vazgecip 2 saatlik suren yoldaki dojoyu sececegim. Cunku Fransiz Sensei biraz garip bir ders anlayisina sahip gunluk. Bu hic olmadi ...
Bunun disinda Restaurant ta ABD li turistler gercekten kotu davraniyorlar bize gunluk. Eger bir bosluk olsa halledebilirim ama bosluk olmadigi icin susuyoruz. O kadar hakaret etmelerine ne kadar dayanabilecegimi bilemiyorum ;(
Mesaj tarihi:
aquila said:

japonyada dojonin sensei fransiz mi?

Evet Aquila san. Bunun nedeni sanirim eski Sensei artik baska bir dojo da calisacakmis o dojo da Kantou da yani Tokyo da. O sebeble iste yeni senseilerden Fransiz bir sensei geldi. Ama o nun tutumu da biraz sakaci yani hafif ciddiyet uzak giibi geldi bana. Iste bende yeni dojo arastiriyorum.
Mesaj tarihi:
kafayi yemek uzereyim gunluk isyeri underconstruction mode on oldu 1 ay. Evden yetistiricez ama sadece 1 saat suruyor. Dojo da bulamadim. Tum gun evde ben ne yapacagim gunluk? Restaurant Persembe Cuma. Cumartesi Pazar performist ama onun disinda bombosum kesin is bulmam lazim benim gunluk. Ganbatte de bana Gunluk :(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...