wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Saeros said: kaza yaptık lel Geçmiş olsun yavız. Bende az daha ölüyordum dün
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 fede said: nabtın lan gene Eve gidiyordum andavalın biri göz göre göre benim yoluma çıktı sollayacam diye, yetemedi bende spinimsi bişi attım kafa kafaya girmeyelim diye yoldan çıktım.Helecan girmiş oldu hayatıma
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sana da geçmiş olsun hakan gardaş
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bişi olmadı olm az kalsın çarpıyordu ucu ucuna yırttım. Eyvallah yavız kardeş
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 erepublikte madenden 40 gold çıktı günlük o_O
asfsdfsd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 senko said: iki gundur sapikca bisiklet seyrediyorum simdi de paris - roubaix var canli canli nasıl yani bildiğin pisklete bölllleeee bakiyon mu2 gündür? hasta mısın sucukekmek kardeşim
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 lan sanki hic derdim yokmus gibi *kufurler kufurler*
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ulan insan kendi şansını kendi yaratır derler, ben kendi şanssızlığımı yaratıyorum varsa yoksa.
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Gunluk hic beklenmedik birsey oldu. Senseimiz degisti. Fransiz bir sensei geldi. Sanirim gunluk bu dojo dan vazgecip 2 saatlik suren yoldaki dojoyu sececegim. Cunku Fransiz Sensei biraz garip bir ders anlayisina sahip gunluk. Bu hic olmadi ... Bunun disinda Restaurant ta ABD li turistler gercekten kotu davraniyorlar bize gunluk. Eger bir bosluk olsa halledebilirim ama bosluk olmadigi icin susuyoruz. O kadar hakaret etmelerine ne kadar dayanabilecegimi bilemiyorum ;(
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Wastyrx sama; vuramiyorum cunku vursam isimi kaybedecegim. O sebeble susup bekliyoruz. Ama ileride bir cevap verecegiz sanirim bu sekilde devam ederse.
marksman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 fransız dojoya ver gazı amarikan turistleri öldürt. hepsinden kurtul
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 aquila said: japonyada dojonin sensei fransiz mi? Evet Aquila san. Bunun nedeni sanirim eski Sensei artik baska bir dojo da calisacakmis o dojo da Kantou da yani Tokyo da. O sebeble iste yeni senseilerden Fransiz bir sensei geldi. Ama o nun tutumu da biraz sakaci yani hafif ciddiyet uzak giibi geldi bana. Iste bende yeni dojo arastiriyorum.
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 kafayi yemek uzereyim gunluk isyeri underconstruction mode on oldu 1 ay. Evden yetistiricez ama sadece 1 saat suruyor. Dojo da bulamadim. Tum gun evde ben ne yapacagim gunluk? Restaurant Persembe Cuma. Cumartesi Pazar performist ama onun disinda bombosum kesin is bulmam lazim benim gunluk. Ganbatte de bana Gunluk :(
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 şu havalar geçse, hastalık bitse, bilgisayarı almaya karar verdim, parça parça almaya başlasam.
Öne çıkan mesajlar