pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 satriani vai ve malmistin den sonra gilberto ile de tanısacak olmanin hakli sevinci var la icimde bebeler son albumu de zaten 1 aydır loopta cok sarki soylemez insallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 6 gündür evdeyim .Sanırım bilgisayar sandalyesinden hamile kalmış olma ihtimalim yüksek.Para harcamayayım diye dışarı çıkmadım.Amacıma yürüyorum sonunda alacam o aleti son 3 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 O alet dedigin ne peki ? Gunlerdir hastayim sevgili Gunluk. Az once akan burnumla uyandim. Pecete kullanma konusunda ozurlug oldugumdan direkt banyoya gittim temizleyeyim de kurtulayim diye ama bunu gece 2,5'ta yapinca olay daha cok Boromir'in Gondor'un borusuna uflemesine dondu. Yan tarafta oturan yasli teyze uyanmamistir insallah. Dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Ha bi de "hastayim ben yea bana enerci lazim" yalaniyla kendimi kandirip dunyanin tatlisini yedim gece gece. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 arada evden çıkmam lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 senko said: yarin paul gilbert'i dinleyecem canli canli negzel... İnşallah tekerin patlar, araban bozulur gidemezsin. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ahaha niye lan manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Dün eskilerden biri aradı, nasıl lan? O_o falan oldum. Meğer benim düşüncesiz arkadaşlarımdan biriymiş baya bi garip oldum. Arayacak başka telefon yok sanki mk şarjı bitmişmiş sinirlendim yine -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 senko said: ahaha niye lan manyak Seni beğenmiyoruz çünkü, hatta şuan görsem gözlüğünü lens yaparım o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Ayak üstü arabayı da vurdum tam süper oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 arabada hasar var mı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Sağ arka kapıya boya lazım olacak sanırım ama nazar boncuğu olsun artık ne yapalım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 bende vurdum gecen tirnak kadar cizik var karsi tarafta. ama 1000 euro gecirecekler kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 araştırdığım kadarıyla "analitik" düşünüp "proaktif" karar almak günlük hayatta hali hazırda yaptığımız daha doğrusu yapmamız gereken bir şey değil mi? herkes yapmıyorsa yapmayanlar nasıl hayatlarını devam ettiriyor? yıllarca insanlar cv lerine bunalrı bir meziyetmiş gibi yazarak bizi mi sktiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 reklamcı oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 esnemeden konusamiyorum bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Şu ay hemen geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 kurumdan iki meslektasim bu ay itibariyle asker kısa donem cikar insallah ikisine de yoksa yan basarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Canım erik istiyor ya. Tuza basacan beyle ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 sabah kahvaltısı yapmadım, öğle yemeğinde de 2 yarım kokoreç yedim sanırım zehirlenerek öleceğim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 wastyrx said: Canım erik istiyor ya. Tuza basacan beyle ohş abi erik ciktimi burda kar yagiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Yok abi çıkmadı sanırım 1 hafta önce pazara uğradım şöyle bi neler var diye göremedimdi. Enginar çıktı ama =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 onyüzbinmilyar yıldır aradığım çizgiromanı buldum günlük, http://i.marktplaats.com/00/s/NzY4WDEwMjQ=/$T2eC16NHJFoE9nh6nPWTBR!+K5tWsw~~60_84.JPG eski doğankardeş dergilerinde vardı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 wastyrx said: Canım erik istiyor ya. Tuza basacan beyle ohş Benim de canim cekti simdiii =(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 2 hafta sonra çıkar bence kilosuna 1285732984 lira verir alırız np =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar