dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 sikildin mi? neden be? asiri ruzgarli bir gundu bugun. baba yorgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 götüm atarken bugün askerlik şubesine gittim asker kaçağı değilsin yoklama kaçağısın dedi ordaki kadın bana ne zamana kadar yoklama kaçağı kalabiliyorum dedim ağustos dedi adios bitchoz dedim arkama bakmadan kaçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 egitim sart ama belli bir yasa kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 egitim shaft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 35 e kadar kaçılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 askerligi refere etmek istemedim 6 sene olacak tezkere alali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 gene hüsran gene hüsran be günlük bu hatunda bıraktı onun için yaptığım şeylerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 yapma sen de. huzur pompada abi pompala gec. sonra ne kadar yalniz olduguna uzul. obur turlu zaten uzuleceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 her türlü üzülcez yani genetik mi bu anlamadım gitti babadan oğula mı geçiyor nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ulan bu gün 24 saattir diyeni bulursam çok feci girişicem yetmiyor lan 24 saat işte gündüzleri bayılmamak için ginseng almaktan geceleri uyumak için melatonin içmekten bünye sapıttı , noluyoz falan diyor herhalde yada ben kesin yanlış yerde doğdum ya şöyle bir günün 35-40 saat falan olduğu bir gezegenin çocuğuyum da annem babam bir uzay sepetinde beni samanyoluna mı bıraktı acep bebeyken ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 dasaaa said: yapma sen de. huzur pompada abi pompala gec. sonra ne kadar yalniz olduguna uzul. obur turlu zaten uzuleceksin dasaa yine formundasın...saçmalamaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 offf bi bitmeyen gelmiş ben gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 dasaaa said: yapma sen de. huzur pompada abi pompala gec. sonra ne kadar yalniz olduguna uzul. obur turlu zaten uzuleceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 gunluk dasaaa nin yancisi olmaya karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 beyazkara said: dasaaa said: yapma sen de. huzur pompada abi pompala gec. sonra ne kadar yalniz olduguna uzul. obur turlu zaten uzuleceksin dasaa yine formundasın...saçmalamaya devam. seviselim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 dasaaa said: yapma sen de. huzur pompada abi pompala gec. sonra ne kadar yalniz olduguna uzul. obur turlu zaten uzuleceksin +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 insanda yaşam isteği bırakmıyorlar günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Bilekleri kesip soğuk suya yatalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 dasaa gel kaşıntını alcam ben senin, feysden bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Yarın TEB'de mülakata giricem. Ama özenle uzattığım sakallarıma kıymak istemiyorum. İş mi sakal mı kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 teb e henüz sızmadı mı feto, sızmıştır bence, rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Sakalın getirisi olan 30+ hatunlar iyidi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 zehahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 iş yerinde 20likleri bafilemek varken 30+ uğruna sakal uzatmak. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 itinayla hergün traş oluyorum hiç eksitmiyorum götüm yemiyor kesmemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar