Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Saeros

Öne çıkan mesajlar

HellPatrol_ said:

lan günlük böle dandik bi hayat olabilirmi acaba :) doğum günüme 4 gün kala sevgilim benden ayrıldı bugunde babam 2 gün sonra sı için sana ve sevgiline hoş bi restorantta rezervasyon yaptırdım dedi 2 günden beri kızdan haber yok nasılbi olaydır bu ya insan 2 senelik sevgilsiinden böle ayrılırmı ya

bişey olmaz bi kişi daha ekler anne baba sen gidersin kardeş yoksa sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan nobetteyim,
Askerlik parabole döndü tam alstik dicez bitiyor. Neyse yarisindan fazlasi bitti. Su imkanlarla askerlik yaptigim icin sukretmekten evliya oldum. Acaba cikinca burdan nasil hissedicem?! O degilde ameliyat olabilirsem erkenden yirtarsam 20 gunum kaldi. Hadigocum dayan
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

Ohhh ne iyi supervisorlar var :(

yatışsa beraber yatıyoruz. iş olunca ise acımıyorum. iyi bir şirkette staj yapıyorlar ve çalışmak zorundalar. ufak bi moral ödülüydü bu :) eğer 4ü verdiğim projeyi mart ayı içerisinde bitirirlerse nusrete götüreceğime dair sözüm bile var stajyerlere :)
bir tanesi var bitirir gibi beni orada. 90 kilo 1.70 boyu var vicdansızın. yedikçe yer ya :(
Sosyal ağlarda paylaş

staj yapan gençlerin %30 u staj sonunda şirkette çalışmaya hak kazanıyor. aslında bir nevi şirket için geleceğe yatırım bu. sonuçta benim projem ve benim için bonus demek. ben bu bonusu onlarla harcadığım zaman daha rahat hissediyorum kendimi. cebime 5bin 10 bin daha girmesin problem değil. benim kadar içmek eğlenmek onların daha çok hakkı aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...