Frostbite Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 kendimden 4 yaş büyük bi hatunla... pişman değilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 HellPatrol_ said: lan günlük böle dandik bi hayat olabilirmi acaba :) doğum günüme 4 gün kala sevgilim benden ayrıldı bugunde babam 2 gün sonra sı için sana ve sevgiline hoş bi restorantta rezervasyon yaptırdım dedi 2 günden beri kızdan haber yok nasılbi olaydır bu ya insan 2 senelik sevgilsiinden böle ayrılırmı ya bişey olmaz bi kişi daha ekler anne baba sen gidersin kardeş yoksa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ya da challenge accepted de, 2 gün içinde sevgili yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 yada gel beraber gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 sıkıntı bi durum esnaf benimle romantik bi akşam yemeği yemek istiyosan pazartesi gel çanakkaleye gayet gay muhabbeti dönebilir forumda :) fotoları attıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Gideyim bi hediye alayım şımartayım accık günlük ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 yatiyom maç izliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 wastyrx said: Gideyim bi hediye alayım şımartayım accık günlük ^_^ ne alıyosun lan, ben de alacam dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 öm attım Ölmüşüm ağlayanım yok günlük haftaya daha bi ısınıp girişecem maça ya olmadı böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 cok guzel et aldim la sıkıntıdan emine beder olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 oturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Servisteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Madenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 stajyerlere alkol ısmarladım oturuyoruz bizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Ohhh ne iyi supervisorlar var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Ulan nobetteyim, Askerlik parabole döndü tam alstik dicez bitiyor. Neyse yarisindan fazlasi bitti. Su imkanlarla askerlik yaptigim icin sukretmekten evliya oldum. Acaba cikinca burdan nasil hissedicem?! O degilde ameliyat olabilirsem erkenden yirtarsam 20 gunum kaldi. Hadigocum dayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 wastyrx said: Madenci. yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 copry said: Ohhh ne iyi supervisorlar var :( yatışsa beraber yatıyoruz. iş olunca ise acımıyorum. iyi bir şirkette staj yapıyorlar ve çalışmak zorundalar. ufak bi moral ödülüydü bu :) eğer 4ü verdiğim projeyi mart ayı içerisinde bitirirlerse nusrete götüreceğime dair sözüm bile var stajyerlere :) bir tanesi var bitirir gibi beni orada. 90 kilo 1.70 boyu var vicdansızın. yedikçe yer ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Projeyi bitirseler de bitirmeseler de kotu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 staj yapan gençlerin %30 u staj sonunda şirkette çalışmaya hak kazanıyor. aslında bir nevi şirket için geleceğe yatırım bu. sonuçta benim projem ve benim için bonus demek. ben bu bonusu onlarla harcadığım zaman daha rahat hissediyorum kendimi. cebime 5bin 10 bin daha girmesin problem değil. benim kadar içmek eğlenmek onların daha çok hakkı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 maç izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ihaleye 15 gün kaldı günlük. bir haftadır gece gündüz üzerinde çalıştık bakalım kotarırsak nefis olacak. yaklaşık 2.500.000,00 TL ciro yaptıracak iş be. :) olsun plx. ty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ilk kez laz böreği yedim günlük. mmmphhhhsss iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 kimsenin tam olarak işi bilmediği, 0 dan başlayan bi yerde süpervisor olmak cok yorucu yav. pazarları bile calısıyorum. bi yandan sistemler, diğer yandan eğittiğim kişiler,en öte yandan sürekli artan sorumluluklar.... fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 tam iki saat sonra cok mutlu olucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar