pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 coh uykum var la birazdan sizarim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Stajyer mayışımı aldım günlük, 120 €. Allah bereket versin tıhtıhtıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Öğlen evden cıktım çarşıya işlerimi halletmeye gidiyorum.Kaldırımda yürürken 3 liseli kız, belli lise 1, hacım diyo bize gidelim abimden para alırız cips kola yaparız evde diyor.Bi geri baktım söyle behhh bek bekir bune lan .Şimdide alkışlarlayaşıyorum koma baktım liseliler harlem shake yapmış nasılda eğleniyorlar umarsızca.Aklımdan geçen ilk şey kırmızı top ve kırbaç oldu pedofili olmak için can atıyorum ne var hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 SeaGle said: Stajyer mayışımı aldım günlük, 120 €. Allah bereket versin tıhtıhtıh günlük 120€ maaş güzel bence gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Cok uluslu bir sirketin patronunun oglu mevkisinde staj yapiyorum evet. Gunluk 120€ para, hayali bile guzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ara ara soyle hissediyorum gunluk; http://www.youtube.com/watch?v=i0aB0mCb99I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 mail gelmedi mi çok sıkılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 yaniyoruz gunluk http://www.airporthaber.com/wk-uploads/news/adnanmenderes1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ya yarın akşam inebilecek miyim, inemeyecek miyim şimdi? bencilce oldu ama sen anladın beni lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 inmiycek gibi olunca kaldirmiyoruz hic biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 SeaGle said: Cok uluslu bir sirketin patronunun oglu mevkisinde staj yapiyorum evet. Gunluk 120€ para, hayali bile guzel lan. senko aylık 20k euro alıyor günlük 120 euro ney ki zehaha 20 iş günü desen zaten para etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Karea said: inmiycek gibi olunca kaldirmiyoruz hic biz şölee sorrim ozaman: yarın akşam kaldırabilecek misiniz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Selçuk koş babanın jeti lazım oldu yine ajkfgasdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bugunden soylemek zor yarin olsun bakariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 wastyrx said: Selçuk koş babanın jeti lazım oldu yine ajkfgasdj coco onlarin jetleri var ama benim jet gibi kalbim var lütfen oyuna gelmeyelim. Ben seni sirtima alir yine ucururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bu sene pati amma coco yapti be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Bizim yok abi ya keşke olsa, babasının jet. Bi ara 12bine galiba tek motorlu bişi almaya çok az kalmıştı annem yakarım seni diyince vazgeçtimdi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 @Karea coco yapmak iyi bişeydir.. @Seele sana küsüm aslında ben ama, şimdi yarın buralarda kalır izmire dönemezsem filan uçuşuna ihtiyacım olabülür mü sorusu kalbimi yumuşatmadı değil 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 wastyrx said: Selçuk koş babanın jeti lazım oldu yine ajkfgasdj selçuk kim, senko mu? oysa eğer uçmam zaten onun jetinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 benim için hafta perşembe bitiyor be günlük. cumayı bekleyemiyorum hiç. az iş vardı zaten hevesli stajyerlere pasladım. toplantı odasındayız yine kahve içip tartışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 coco said: wastyrx said: Selçuk koş babanın jeti lazım oldu yine ajkfgasdj selçuk kim, senko mu? oysa eğer uçmam zaten onun jetinde.. Jeti alırız bizde sadece ya bana daha iyi.....,,,,,,,,,........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 hayatımda bu kadar başarısız zengin rpsi yapan görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Senkonun babasının jeti var =/= ben zenginim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ulan bi fakir ben miyim su forumda. allah kahretsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Bende fakirim ya üzülme ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar