Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Saeros

Öne çıkan mesajlar

dışardan düzgün grünen dişlerim meğer dağın görünen yüzüymüş günlük. dişlerin kökü görünen kısmın rahat 3 katı. kökler de düzgün değilmiş meğerse. 2 saat uğraştı yirmilik dişi çekmeye. çok pis bişeymiş lan bu.

ama dün çok güzel rüya gördüm lan, gerçek olsa ne güzel olur sdf. rüyası bile mutlu etti.
Sosyal ağlarda paylaş

Etrafıma televizyona bakıyorum amaçsız saçma sapan şeylere gülen ,olmayacağını bile bile yetenek sizsinize katılan tiplere ayrıyetten yeni çıkan bir programa komik olmadığı halde gülen (güldür güldür bkm)insanlara öyle kin besledim ki insan mahlukatlarından nefret etmeye başladım.Eşimde her defasında iyiki hitler zamanında yaşamamışın katlederdin milleti diyor.Gına geldi yaratılmış aptal insan evlatlarından hepsinden nefret ediyorum .

Acil dokrora gözükmem lazım kafayı yedim lemurlarla dolu dünyayı insan mahlukatlara tercih ediyorum aşağılık alt tabakanın topunu tek tek kurşuna dizmek istiyorum tetiğide bizzat çekicem yaşamayı haketmiyorsunuz .
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah sabah tüm sinirlerimi zıplattılar yine..
Evden çıktım, arabayı almayayım "hava güzel nasılsa" dedim ve toplu taşıma ile işe gitmeye karar verdim.
Dolmuşa bindim, biraz fazlaca doldurmuş birader, insanlar rahatsız, üst üste değiliz ama pek de yer yok.
Sağ çağrazımda bir tane kız var. Belli ki üniversite öğrencisi, elinde kitapları okula gitmeye çalışıyor. Derken dolmuşun yeterince dolduğuna inanmayan kaptan bi kişiyi daha aldı.
Adamın tipi nasıl pis, nasıl pis anlatamam.

Bindi dolmuşa şöyle bi bakındı sağa sola, ve gitti kızın arkasına geçti.
Kızı sıkıştırmaya falan çalışıyor, kız da belli ki rahatsız geçebileceği başka yer falan arıyor. Gidip camdan aşağı atmak istedim.

En son kız dayanamadı "beyfendi üstüme çıkıyorsunuz biraz geri gidebilir misiniz?" adam da pişkince "yer mi var"

Bir kıza temas edebilme ihtimali fort olan insanlarla aynı oksijeni tüketiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...