Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lithran said:

Öğlen pencereden karga vurdum .en alt kattada bir adam var polisi aramış şikayet etmiş .Polis geldi açmadım kapıyı .Karga yaralandı sanırım iyleşip azıma sıçarmı diye korkuyorum şu an.

neden böyle bir harekette bulundun ? açar mısın biraz ?
Mesaj tarihi:
xaty said:

istanbul-detroit-greenville-houston-detroit-istanbul

sanırım 10 farklı uçuşa ihtiyacım olcak. onu geçtim, saçma sapan saatler, beklemeler, havayolları ve aktarmalar.. uçuş bulması bile sıkıntı şu zinciri tamamlamak için

:( gitme bence
Mesaj tarihi:
copry said:

xaty said:

istanbul-detroit-greenville-houston-detroit-istanbul

sanırım 10 farklı uçuşa ihtiyacım olcak. onu geçtim, saçma sapan saatler, beklemeler, havayolları ve aktarmalar.. uçuş bulması bile sıkıntı şu zinciri tamamlamak için

:( gitme bence

birak gitsin dönerse senindir. ama amerikali hatunlarda awwwww yis yani. hele bir gecelik olaylarda cok iyiler.
Mesaj tarihi:
yeter lan. kiskanc erkek arkadaslarin arkadaslarimi kaybetmeme neden olmalarindan biktim. oldu olucak eve alip kafese kapatin.

gerizekali turk erkegi en salak kezbandan daha gerizekali.
Mesaj tarihi:
olsun bende killiyim. acin bogrunuzu...

soyl salakca biseyde var. kiz cocuk yuzunden zor zamanlar gecirirken moralini duzelten biz. ama sonra arkadasliktan atilan gene biz. maalesef hala 4s kuralini yikamamis olmalari sanirim arkadasliktan cikmamdan daha aci.

en aci kismiysa ayri sehirlerdeyiz ve yuzyuze gorusmuyoruz. ama sanirim cocuga gore kizla 7/24 cyver sex yapiyoz. mall
Mesaj tarihi:
Akito said:

yakın bi arkadaşı varmış kız olan kroca bir sevgili edinince satmış bunu bu da ağlıyo işte.

agliyo olsam noolur bi yardim edin nabayim derdim. herkes icinden geleni yazinca bende yazmak istedim. ona bakarsak gunluge yazan herkes agliyo.
Mesaj tarihi:
durumunun zavallılığından, yaptığın seçimden dolayı kötü duruma düşmüş olup yakınmandan dolayı ağlıyor dedim.

yanlış tabii yaptığım ama salaklıklarından dolayı yakınan insanlara dayanamıyorum. afedersin.
Mesaj tarihi:
Seele said:

kiz onla catir catir sevisiyor artik bunu kabullen.

sevisince sorun yok zaten. sevisemeyince oglan sorun cikarip kizi uzuyo. bizde moral veriyoduk. tek basina beni dislamadi yani. 1 kiz 2 erkek kankasi olarak dislandik.
Mesaj tarihi:
Akito said:

durumunun zavallılığından, yaptığın seçimden dolayı kötü duruma düşmüş olup yakınmandan dolayı ağlıyor dedim.

yanlış tabii yaptığım ama salaklıklarından dolayı yakınan insanlara dayanamıyorum. afedersin.

durumumdaki zavalliligi acsana biraz daha. neymis merak ettim
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...