Akito Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Lithran said: Öğlen pencereden karga vurdum .en alt kattada bir adam var polisi aramış şikayet etmiş .Polis geldi açmadım kapıyı .Karga yaralandı sanırım iyleşip azıma sıçarmı diye korkuyorum şu an. neden böyle bir harekette bulundun ? açar mısın biraz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 xaty said: istanbul-detroit-greenville-houston-detroit-istanbul sanırım 10 farklı uçuşa ihtiyacım olcak. onu geçtim, saçma sapan saatler, beklemeler, havayolları ve aktarmalar.. uçuş bulması bile sıkıntı şu zinciri tamamlamak için :( gitme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 günaydın herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 copry said: xaty said: istanbul-detroit-greenville-houston-detroit-istanbul sanırım 10 farklı uçuşa ihtiyacım olcak. onu geçtim, saçma sapan saatler, beklemeler, havayolları ve aktarmalar.. uçuş bulması bile sıkıntı şu zinciri tamamlamak için :( gitme bence birak gitsin dönerse senindir. ama amerikali hatunlarda awwwww yis yani. hele bir gecelik olaylarda cok iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 yeter lan. kiskanc erkek arkadaslarin arkadaslarimi kaybetmeme neden olmalarindan biktim. oldu olucak eve alip kafese kapatin. gerizekali turk erkegi en salak kezbandan daha gerizekali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 yok kezbanlar daha geri zekali panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Tam yerine geldin, kaybettiğin arkadaşlarını tedarik edebileceğin bir ortamdasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 biz daha kıllıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 olsun bende killiyim. acin bogrunuzu... soyl salakca biseyde var. kiz cocuk yuzunden zor zamanlar gecirirken moralini duzelten biz. ama sonra arkadasliktan atilan gene biz. maalesef hala 4s kuralini yikamamis olmalari sanirim arkadasliktan cikmamdan daha aci. en aci kismiysa ayri sehirlerdeyiz ve yuzyuze gorusmuyoruz. ama sanirim cocuga gore kizla 7/24 cyver sex yapiyoz. mall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 burasi ic dokme kismiydi dimi...yanlis gelmedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 hic bisi anlamadim dediklerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Günlüğün anlaması yeterli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 yakın bi arkadaşı varmış kız olan kroca bir sevgili edinince satmış bunu bu da ağlıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 yildirimokur said: Günlüğün anlaması yeterli zaten. İKS DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 meriç detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Akito said: yakın bi arkadaşı varmış kız olan kroca bir sevgili edinince satmış bunu bu da ağlıyo işte. agliyo olsam noolur bi yardim edin nabayim derdim. herkes icinden geleni yazinca bende yazmak istedim. ona bakarsak gunluge yazan herkes agliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 kiz onla catir catir sevisiyor artik bunu kabullen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 kavurma said: meriç detected meric olsam kizin beynini yikayip ayirmaya calisirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 durumunun zavallılığından, yaptığın seçimden dolayı kötü duruma düşmüş olup yakınmandan dolayı ağlıyor dedim. yanlış tabii yaptığım ama salaklıklarından dolayı yakınan insanlara dayanamıyorum. afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Seele said: kiz onla catir catir sevisiyor artik bunu kabullen. sevisince sorun yok zaten. sevisemeyince oglan sorun cikarip kizi uzuyo. bizde moral veriyoduk. tek basina beni dislamadi yani. 1 kiz 2 erkek kankasi olarak dislandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 kiz güzel mi faceini verir misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Akito said: durumunun zavallılığından, yaptığın seçimden dolayı kötü duruma düşmüş olup yakınmandan dolayı ağlıyor dedim. yanlış tabii yaptığım ama salaklıklarından dolayı yakınan insanlara dayanamıyorum. afedersin. durumumdaki zavalliligi acsana biraz daha. neymis merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Seele said: kiz güzel mi faceini verir misin. kiz guzel, evet face vermem, hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 sevisemeyince oglan sorun cikarip kizi uzuyo. sizde moral veriyosunuz. ve seni tek basina dislamadi 1 kiz 2 erkek kankasi olarak dislandiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 beyazkara said: Seele said: kiz güzel mi faceini verir misin. kiz guzel, evet face vermem, hayir. bari yasini söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar