copry Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mr_Hand said: copry said: Istanbulda muhtemelen anadolu yakasinda bayan ev ve ev arkadasi araniyor ^.^ yanlis yerde yaziyosun bence =D kadınlar kulubunu mu deniyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ev tut iste atasehirden benim arkadas cikcak yakinda mytowers'dan 1+1 ev. yerlestirelim seni oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 yalnız selçuğun olaylara hep para gözüyle bakması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 senko said: ev tut iste atasehirden benim arkadas cikcak yakinda mytowers'dan 1+1 ev. yerlestirelim seni oraya kira ne kadar? mantıklıysa oalbilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 aidat ile birlikte 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 İzninle copry; EBEN. http://img6.joyreactor.com/pics/comment/full/art-star-wars-like-a-sir-305836.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Katılıyorum mr hand'ciğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Günlük. hayde ben kayağa gidiyomg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 copry said: Mr_Hand said: copry said: Istanbulda muhtemelen anadolu yakasinda bayan ev ve ev arkadasi araniyor ^.^ yanlis yerde yaziyosun bence =D kadınlar kulubunu mu deniyim :p yok yaz buraya senden başka dişi kalmadı forumda bi gidemedin yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 yeter hulannn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 işe gidip gelirken başka türlü zaman geçmiyor sdf Fin said: copry said: Mr_Hand said: copry said: Istanbulda muhtemelen anadolu yakasinda bayan ev ve ev arkadasi araniyor ^.^ yanlis yerde yaziyosun bence =D kadınlar kulubunu mu deniyim :p yok yaz buraya senden başka dişi kalmadı forumda bi gidemedin yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 sen nara gittin istanbula yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Cevap veriyorum; Çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Theridone said: sen nara gittin istanbula yea 22 sinde isbasi daha gitmedim ,) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 copry said: işe gidip gelirken başka türlü zaman geçmiyor sdf Fin said: copry said: Mr_Hand said: copry said: Istanbulda muhtemelen anadolu yakasinda bayan ev ve ev arkadasi araniyor ^.^ yanlis yerde yaziyosun bence =D kadınlar kulubunu mu deniyim :p yok yaz buraya senden başka dişi kalmadı forumda bi gidemedin yani sdf bostancıda oturuyorum evim 1+1 olmasa basardım seni bağrıma. sorayım bi etrafa ses çıkarsa heber ederim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Auwwwwwnm <3 Dusunmen yeter tatlim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 hade hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Kiz dedim kiz kadin da olur kasi gozu kara olursa olsun yanaginda bir beni mutlaka olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Bulamayacaksın oturacak ev geri döneceksin bence. Eved. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 dersi astım "bu gece hüzünleri evde bıraktım"daki serdar ortaç gibi hissediyorum ama akşam bi ders daha var ona giderim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 copry said: Theridone said: sen nara gittin istanbula yea 22 sinde isbasi daha gitmedim ,) hayirli olsun cok sevindim. geliyorum nisanda bakacaksin dislerimie ama tek kurus para vermem ögrenciyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Parani alamam birani icerim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 tek başına eve çıksan ya? kafan rahat oh mis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 bayıyo ya tek başına çıkmak bir süre sonra gerçi ben dağın başında olduğum için sıkılıyorum bağdattan fln tutarsan sıkılmazsın kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar