nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 pascalnouman said: tez danismani atanmasi otomatik yapiliyor diyin baa la hangi okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 odtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 otomatik degildir muhtemelen, kacıncı dönemin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 2 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 tmm la buldum takvime bakınca kacirdim sandim da acikmis hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 dasaaa said: barbu said: copry said: Sıfırne çok gereksizsin sana da mı yazdı. sen kimseye atar yapmazdın. noldu yok ya çok atarlı bu. standard türk kızı olm. atarsız versiyonu üretilmedi. snrlsn snrm sn ii gclr Fıstık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 wastyrx said: Amca olacakmışım günlük O_o Gerçek amca mı? Yani öz abinin mi? ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Yani manevi oğlunun işte ama abim kadar abilik yapmıştır sanırım ailesi biziz yani başka pek kimsesi yok almanyada ki 1-2 kişi dışında. Gerçek amca o yüzden. Eved. ps: Abimi kimse almaz ya bence sdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Cep telefonu servis yok oldu ev telefonlari calismiyordu alt komsunun interneti gitti tv de sinyal yoktu dedim buraya kadarmis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 22 şubattan sonra acıbadem/ acıbadem istanbul 'a beklerim guys :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 neresine gidiyon acibademin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Ben gelmem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 aquila said: neresine gidiyon acibademin? çok şişko o geldiğinde acıbadem'i kapatıcak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 copry said: 22 şubattan sonra acıbadem/ acıbadem istanbul 'a beklerim guys :)-D oo veri nays =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 copry said: 22 şubattan sonra acıbadem/ acıbadem istanbul 'a beklerim guys :)-D hangi acıbadem? 20likleri çektiricem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Muayenehanelerde hastalarin canini yaktigin yetmedi, ozel hastahaneleri de zengin edicen di mi. Sonra doktora siddet uyguluyolar. UYGULANIR TABI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 yeni isin hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 işlerimi bitirdim. saat 10 da arkadaşımın doğum günü var davetliyim. ofiste 45 dakika beklemek istemiyorum. dışarı da çıkasım yok. atlayıp eve gitmek istiyorum ama evde yapacağım birşey de yok. burada ıkına sıkına beklersem ve doğum gününe gidersem geç yatıp yarın sabah erken kalkamayacağım. yarın sabah erken kalkamazsam öğlen 4 e kadar uyurum ben. o zaman da pazar gününden bir bok anlamıyorum. ayrıca pazartesi günü mimarla randevudan önce kalıp planlarını bitirmiş olmam gerekiyor, pazar onu yaparım diyordum. gidersem de biraz kafa dağıtmış olacağım. bilemiyorum. karar veremiyorum. mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Bakmaycaksın Hako, cevapta vermeyceksin. Bitti gitti. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 aquila said: neresine gidiyon acibademin?. Acıbadem sokakta kadıköy tarafındakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 iyiymis, hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Tişikkür ederim cicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jatha Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 bi gün mutlu olduk ya, şimdi gelin üstüme hadi bakalım. hiç kimse eksik kalmasın, burnumdan gelsin o bi gün hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar