Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güvenilir Bal ve Tereyağı Markası

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

moriarty said:

kuddusi kesinlikle eğriçayır abi. gururla bin kere yazıyorum resmen adamları. patronun oğlu pozisyonundayım sanki.

her sene dünyanın en iyi balları arasına seçiliyor adamlar. şahbaz çay diye bir adam sahibi helal olsun. 300 yıllık arıcı adamlar. yurtdışındaki fransa gibi testlerde excellent çıkıyor hep ayrıca içeriği.

850gr 140tl civarı işte.

bi kaşık alın her sabah, bi hafta sonra bombastico

Hah lan işte baldan anlayan birisi.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

boşver kardeşim. bal sağlık demektir. ancak gerçek bal ne yazık ki şu an bulunması çok zor olan değerli bir besindir. tereyağ için de oldukça iyi bir doktor şöyle der: "gezen ineğin ya da koyunun sütünden yapıldığına emin isen tereyağı ye. yoksa yeme."

Şu cümleyi ben de çok duydum.

Hayvan eğer merada otlatılıyorsa, küspeyle beslenmiyorsa fln, her türlü ürünü daha sağlıklı oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Çetin abi o lafı söyleyen doktor Kenan Demirkol oluyor.

Tamamen doğru ben mesela o yüzden güvenemediğim için tereyağı almıyorum. Onun yerine hayvansal yağ olarak balık ve biraz sakatat ceviz avakado filan yiyoruz.

Bal ı sevmem sonuçta şeker gerçek balda birçok vitamin ve mineral var bu çok doğru.

Ama şu eğriçayır a bi bakayım merak ettim. Ha süper bir bal da olabilir ama yine kaşık kaşık yememek gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Akşam haberlerde gördün köy tavuğu artık moda olmuş kilosu 25 tl falan. antibyotik, hormon , kafes falan yokmuş elle yolunuyormuş vs vs vs.

Hatta yediğimiz tavuklara sünger diyenler var.
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=kilosu+35+tl'den+organik+tavuk+satmak&kw=&a=&all=&v=&fd=&td=&au=&g=&d=&p=2
Sosyal ağlarda paylaş

3 farklı tür bal var
1. tür balda, mısır şurubuna bal aroması ve boya katılıyor
2. tür balda, üretici arılarına şeker yediriyor
3. tür doğal bal, bulabilene büyük ödül var :D

1. tür bal test ortamında hemen ortaya çıkıyormuş
2. tür olan malesef çok zormuş anlaşılması uzun zaman alan biyolojik test ler filan yapılması gerekiyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...