Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Ballar glikozlu, tereyağlarıda katkı maddeli olduğu için emin olamıyorum alırken, marketlerde filan şudur dediğiniz güvenilir marka varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 http://4.bp.blogspot.com/-tV6px1-T8TI/T3pGITeGDcI/AAAAAAAAAb8/S12fN_zAu28/s1600/522785_10150671764532906_2023932236_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 güzel konu takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 AOC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 ege bal ege bal bal bal bal ege bal ege bal al al al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Selamlar özellikle sivas zara bala kefilim .canlı şahidiyim yani yıltaş aş nin markası. Ayrıca teryağını annem istanbulda tereyağı olarak değil de kaymak olarak alıp hamur yoğurur gibi yoğurarak aylık tereyağını stoklar :) size se tavsiye ederim zaten içinde katkısı olan kaymak tereyağına dönüşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Lord_Argos said: Ballar glikozlu, tereyağlarıda katkı maddeli olduğu için emin olamıyorum alırken, marketlerde filan şudur dediğiniz güvenilir marka varmı? balı köyden alıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 kaymağı nasıl yoğuruyon yav öyle elinle yoğuruyon mu bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 bal hiç almıyorum. tereyağı da almıyorum gerçi ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 ya ben bi de şeyi anlamam, bal yararlı falan derler ya mesela. balı alıyosun arkasında değerleri yazıyo ondan fazla bi şeye sahip olabilir mi ki bal ? nasıl olur böyle bi şey yani. o farkı yaratan şey ne merak ediyorum. BAŞKA HİÇ Bİ YERDE SORAMADIM BUNU İÇİMDE KALDI SENELERDİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 lol akito Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 cidden merak ediyorum açıklamasını yapabilecek yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Akito said: ya ben bi de şeyi anlamam, bal yararlı falan derler ya mesela. balı alıyosun arkasında değerleri yazıyo ondan fazla bi şeye sahip olabilir mi ki bal ? nasıl olur böyle bi şey yani. o farkı yaratan şey ne merak ediyorum. BAŞKA HİÇ Bİ YERDE SORAMADIM BUNU İÇİMDE KALDI SENELERDİR. arının kakası o, ondan yararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Balparmak Sütaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Cipetpet said: Ayrıca teryağını annem istanbulda tereyağı olarak değil de kaymak olarak alıp hamur yoğurur gibi yoğurarak aylık tereyağını stoklar :) size se tavsiye ederim zaten içinde katkısı olan kaymak tereyağına dönüşmez. Bildiğimiz tereyagımı oluyo kaymak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Evet lord,ister tuzla yemeklere kullan,ister azını tuzlama kahvaltıda v.s kullan .ama tuzlamadan en fazla 15 gün dayanıyor.500 gr kaymakdan 250-300 gr tereyağı çıkar.tuzlayın yemwklerde margarin yerine kullanın olm .bir de yoğuruyormusun bildiğin demişsiniz de,evet epwy bir yoğurun ,çıkan suyu böreklerde bile kullanabilirsiniz olm :) emin olun elinizden çıkan birşey den gerçek anlamda zevk alırsınız.istanbul da bildiğim fatihde ki mahalle yoğurtçularında kaymak satılıyor,kiloluk veya 5 kiloluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 çipetpet senden iyi ev karısı olurmuş ha yanlış doğmuşun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Benden ev karısı olmaz olm ırıspı olurdum ben.ama ben alıyorum ,bazen kendim yoğuruyorum lan :) eve margarin girişi yasak Eytinyağı ve tereyağı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 yoğurduktan sonra nerde bekletiyosun ? dışarda mı yoksa buzdolabında mı ? dışardaysa ne kadar süre dışarda kalıyor. ve tuzluyorsak yoğururken mi tuzluyoruz, sonrasında mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Yogururken tuzluyorsun, sonasinda buzdolabinda bekletiyorsun, bozulur yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Abi yoğuracaksın sonra süzeceksin suyunu,önemli nokta şu yoğurtçuya sorun ,makina da yoğurulmuş kaymaksa hemen yoğurup tuzlayıp atın dolaba,ama ham taze kaymaksa ,1 hafta serin yerde bekletin sonra yoğurun ,süzün tuzlayın ama topak tuzlu da olsa tuzsuz da olsa yıkamadan tuzlanmaz ve tuzu az atacaksınız.güzelce yoğurur ve yıkarsanız tuzsuz 1 ay da yiyebilirsiniz kahvaltıda.denemek isteyenler az bir miktar alıp deneyin sonra işi büyütürsünüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 EGEBAL EGEBAL EGEBAL AL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Kendimi tarımtv'de tereyağı yapımını izlerken buldum. Neyse şöyle bi entry gözüme çarptı; said: markalı olan pastorizeleri bile olein kökenli bir plastit kimyevi maddesi ve genetiği değiştirilmiş soyalardan yapılan mat yağdan elde edilen ölüm kaynağı ürün. köyde yapılan orjinlerinden getirebiliyorsanız başka. ama ülkemizde tam bir ölüm silahı sanayi ürünü gıdalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Tereyağ olarak yalı çiftliğinin ki temizdir zaten bilen bilir. bal olarak bal parmak iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar