paramecium Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Selam,Detaylı Hoya sayfası EF 24-85mm için almıştım ama lens EOS 50e makinamla beraber müzelik olduğu için filtre daha kutusundan çıkamadan elimde kaldı : Uzun bir süre lens de almayacağım için eğer uygun bulan bir alıcı çıkarsa satmayı düşünüyorum. Fiyat: 40TL Kargo: Alıcıya ait (2 Şubat günü Beşiktaş civarında olacağım, elden teslim edebilirim) Durumundan şüphe eden olursa akşama fotoğraf çekip ekleyebilirim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 52mm olaydı atlardım ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 67 mi, 77 mi? Turkiyede 45TL civari degil mi zaten? Bu arada mm kesinlesmesine gore talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 nesi kesinlesicek ki , daha ne kadar net olabilir? fiyatta normal, hoya slim den bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Yok 67 yazmis ama 77mm resmi var o yuzden belki yanlis yazmistir kesinlestirelim istedim :) Fiyata da dedigim birsey yok pazarlik yapmadim zaten fark ettiysen sadece TR uzerindeki sitelerde slim olanini bulamadim o yuzden normal fiyatini yazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Selam, Ürün 67mm, sadece slim şeklini göstermek için o resmi koydum :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Kismetse ben aldim ancak msj kutun dolu adres vs yollayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Selam, Hemen boşaltıyorum da kim doldurmuş acep :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Selam, DareJedi'a satıldı. Güle güle kullansın :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 DareJedi da bir nevi Mayhem, her şeyi alıyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar