Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Yarın bu film gösterime giriyor da buraya ne zaman geliyor acaba bilen var mı? 2-3 ay sonra ise bekleyemem ben yaw çok merak ediyorum 3 ırkın birbirleri ile olan savaşı nasıl yaptılar diye [signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. [Bu mesaj Jo_jixu tarafından 12 Ağustos 2004 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 en az 2 ay var buraya gelmesine ..[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ben kendimi tutamam kesin izlerim bunun divx ini tühh[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 az once izledim DivX ini, mukemmel bi film olmus gerek aksiyonu, gerek kurgusu ve gerek insanlarin etkilesimleriyle az kisi izlemistir o yuzden bi review yazmak istemez bu deli gonul, ama konusu basitce zengin bi sirketin uydusu antartika da bi adanin 2000 feet altinda bi tapinak bulmasiyla baslar, buraya bi takim yolarlar, bi bakariz burasi Alienlarin ve Pred lerin oyun merkeziymiiiis! kesin izleyin, beklemeyin gelmesini, ben sabredemedim daha fazla :) bu arada filmi izleyenler anlicak, sequel geliyo :D[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 hocam herkezin fikrine saygim var ama nasil mukemmel bir film ? sana gore cok guzel iyi bir film olabilir ama nasil mukemmel ? cok cok kotu bi filmdi... herseyiyle rezalet idi.. tek guzel yeri , aptal aptal insanlarin mudalehe etmedigi 2 dakikalik gercek A V P sahnesiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 valla bir AVP oyunlari hastasi olarak feci derecede begendim filmi, hatta bi daa izledim az once aksiyon sahnelerini soyle bir sey var, avp nin hikayesini gunumuze cok guzel oturtmuslar, imdb de bir kac tartisma falan yapilmis ama gayet mantikli bir senaryosu var, neden tum alienlarin predlerden nefret ettigini cok guzel anliyosun hehe 90 dk ya sigdirilmis bir AVP oyuncusunun hayalini susleyen bir filmdi bence herseyiyle eksikleri vardi evet, belki mukemmel cok uc bi yorum, ama film sahnelerinin cogunda bana gazi verdi mi? verdi ben izlerken eglendim mi? eglendim benim icin mukemmel bir filmdi bu yuzden hehe[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bizim arkadaş beğenmemiş hmm[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 AvP oyunu için olduğunu zannetmiyorum. Daha çok Alien ve Predator filmleri üzerine çıkartılmış bu. Eğer gerçekten Alien ve Predator hastalarına hitap etmiş bir filmse, mükemmeldir. Ama sanmıyorum.. Bakıcam izliycem, Alien'ın 4 DVD'si ve Predator'ın 2 DVD'si elimde mevcut, 6 filmi de tekrar tekrar izliyorum, bu film eğer güzelse kesin gidip alırım DVD'sini.. Umudum Alien 3 + Predator 1 tarzı bir film gibi olması. Alien 4'ü hiç sevememiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Up! Az önce izledim.. Güzel film... Film boyunca Predlerin tarafını tuttum yalan değil.. Yanlız biraz güçsüz bırakmışlar gibi geldi Ali-Yiyenlere karşı... Kurguda güzel sayılır. Gidin,en azından izlenicek kalitede :][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Ben hiç sevmedim, kesinlikle the thingle ghost ship arasında kalmış kurgu. Zaten ilk hayal kırıklığını filmin dünyada geçdiğini öğrenince yaşadım. Alien'ın o kurgusal bütünlüğünün, leziz bilim kurgu sahneleri ile hiç bir alakası kalmamış. Kızın kahramanlığından bahsetmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: Bonecrusher, 28 Ağustos 2004 13:26 tarihinde demiş ki: AvP oyunu için olduğunu zannetmiyorum. Daha çok Alien ve Predator filmleri üzerine çıkartılmış bu. Eğer gerçekten Alien ve Predator hastalarına hitap etmiş bir filmse, mükemmeldir. Ama sanmıyorum.. Bakıcam izliycem, Alien'ın 4 DVD'si ve Predator'ın 2 DVD'si elimde mevcut, 6 filmi de tekrar tekrar izliyorum, bu film eğer güzelse kesin gidip alırım DVD'sini.. Umudum Alien 3 + Predator 1 tarzı bir film gibi olması. Alien 4'ü hiç sevememiştim.. Filmin cikisinin sebebi, Predator 2'nin sonundaki insan kafataslarinin yaninda, yonetmenin espri diye koydugu bir Alien kafatasinin olmasi.. Anlayacaginiz gibi, daha sonra.. "Neden olmasin ki?!.." gibi bir soru dusmus yonetmenimizin aklina :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ilgisi yok alien ve predator un birlikte oldugu bir film fikri daha ilk predator filminden sonra filmlerin hayranlari arasinda sesli bir sekilde tartisilmaya baslamisti . sonuc itibariyle film tarihinin en karizma iki yaratigini kapistirmak her hayal gucu genis insanin aklina gelecek ilk fikirlerden birisidir ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Filmde size zorunlu olarak Predatorlüü sevdiriolar ben alien baba diodum ama Pre buyuksunuz dedim film boyunca. bir AvP filmi değil ,p filmi olmush yalnızca. Filmin finali ise bence berbattı. Off su Predatorler ne muhtesem varlıklar yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ben filmde adamlarin piramitlere aciklik getirmesine cok gulmustum eheh[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 filmi izledikten sonra koluma alien kafası yaptırmayı düşünmedim değil.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 film her şeyiyle çok güzel bir film. konuşmaya bile gerek yok.[signature][hline]Si vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 baya kotuydu .. isin kotu yani garden state ten de bundan da ayni parayi aliolardi .. pg13 olmasi bile aciklar sanirim durumu cogu fan icin.[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Halfmumi, 16 Eylül 2004 03:15 tarihinde demiş ki: Up! Az önce izledim.. Güzel film... Film boyunca Predlerin tarafını tuttum yalan değil.. Yanlız biraz güçsüz bırakmışlar gibi geldi Ali-Yiyenlere karşı... Kurguda güzel sayılır. Gidin,en azından izlenicek kalitede :] cok güçlü yapmışlar alien ları saçma olmuş o ya kurşun işlemiyor bide dilindeki ağız alien ın neydin sen öyle ya :) predatorun o kafasındaki Platin miğrefi delip geçtin Peh...[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Predatorlar zayıf kalmış, 2 film alien predator karışımı üzerine olur herhalde. Şahsen beğendim filmi. Efektler filan yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ben sevdim ama gerçekten predator ları kuzuya çevirmişler. Tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Çok büyük zevkle oynamıştım oyunu. Ama film oyun kadar güzel olmamış bence. Tamam, özellikle predatorlar önceki iki filme göre çok etkileyiciydi. Fakat genel olarak film bir başyapıt olmaktan çok uzak.[signature][hline]Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar