napolyon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 merhaba sehırlerden bırını ozellestırmek ıstıyorum Konu sukı mesela bır pk sehrı koymak ıstıyorum ve orada kımse bırbırıne dalmasın (stone olur )gıbı bır sey olsun dıyorum bazı serverlarda gordum bunu sızdede bole bırsey varmı elınızde adresım [email protected] gonderırsenız sevınırım haaa.. bıde bunu nbasıl kullanacamı8 solersenız mınnettar kalırım tesekkurler.. acıl yardım plsss[signature][hline]para para para (bu zamanda mı!! lazııım lazııım ehehehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Varolan sehirlerden biriyse map.scp den o sehre ait region kodlarini bulup Flagslarini degisip Stone olmalarini saglayan bir events atayabilirsin.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 axisten de belli bir bolgeye istedigin flag ı ekleyebilirsin:)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napolyon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 naasıl yapacamıda bı solesenız daha makbule teyze kececekde :) ??????????[signature][hline]para para para (bu zamanda mı!! lazııım lazııım ehehehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Şehirlerden birine event verebilirsin. Nasıl yapabileceğini öğrenmek için Nebula'nın scriptlerindeki Calimport'u incelersen ona bağlı kalarak birşeyler yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 region.scp sanırım; on=@enter on=@exit var. oraya ekliceksin eventi.sotne yapma eventinide nbl scriptlerinden bulabilirsin.Şu an makinada yok o yüzden yazamıyorum.[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napolyon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 benım kullandıgım nebula scp lerı ama calımportta kımseyı almıyo ne mavılerı nede pk ları kills 6 yazıyo kıllerı ayarlıyom ama ııhhı olmuyo mavı pk demeden sutluyo ne yapmamlasım bunu duzeltmem ıcın sadece pk lar gırsın ısk sıstemı koydum calımport da vampırlerın sehrı olsun dıom onun ıcın mavıler gıremesın yada sadece vampırler gırsın dıom yardım edermısınız bana sehır eventı lasım vardsa yollarmısınız acıl pplss[signature][hline]para para para (bu zamanda mı!! elbettekı lazımm ehehehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar