Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 sende farklı olmak ıcın %60 lık kısımıa gırmıceksın yoksa senınde dıerlerınden farkın ne olur?[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: pascha, 17 Kasım 2004 23:39 tarihinde demiş ki: oyun bu patchden sonra cıkarsa serverların %60ı shammy olucak heralde ^^ [Bu mesaj pascha tarafından 17 Kasım 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] şami.. lol[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 zaten yeterince inek etrafta var,umarim daha fazla artmaz... daha 1-2 tane orc veya troll shaman gordum herkes inek olmus =[ cok cirkinler,goz zevkimi bozuyorlar.[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 eheh benimde bi öküz şamim vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ne zaman inek gorsem oyunda /moo yapiyorum hehehe :) çok sinirleniolar galba :) /fart da yapilabilir hehehe[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 racial ozellikler cok guzel ona lafim yok ama gorunusleri beni deli ediyo,bi de dans etmiyolar mi... arghhh[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Orclarda berbat.Nedir abi oyle kamburlari var.Zaten humanlardan k1sa boylari bide.Taurenler Berbat zaten.Troll zaten igrenç bi irk.Horde olsam kesin ud açarim.Ud warlock,mage yada warrior.Adamlar metalci zaten bitiyorum danslarina ve gulmelerine :)[signature][hline]Wake up time to die... [Bu mesaj Granis tarafından 17 Kasım 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 haha ya orc yine surattir,omuzlarin genisligidir,armorlarin guzel durmasidir bi ihtisami var,troll e lafim yok zaten,ablak uzuk boylu hasta bi adam veya kadin baska bi aciklama yapilamaz,ud cok iyi tabii onunda heryerine bez baglamislar anlam verilemez bi sekilde...[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... [Bu mesaj Dreamfury tarafından 17 Kasım 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Sahsen shamanlar en gucsuz class olsa bile ben yine shaman oynarim, ozel bir bagim var galiba ;)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Oyunda nightelfleri çok uzun yapmislar o çok kotu.Resmen taurenlerle ayni boydalar.Hele bi night elf le gnome yan yana gelince rezalet çikiyo :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bir insanın bir Orc la ne tür bir bagı olabilir ki. Herkesi Human a davet ediyorum. for the alliance =P[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore [Bu mesaj Eternal tarafından 17 Kasım 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Aynen katiliyorum sana eternal.Zaten horde nedir abi?Lafa bak ya horde...Sürü ya...hemde hayvan sürüsü :) Alliance gibisi yok..Bide gnomelar yerine bloodelfler olucakti off harika olurdu..[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Uzunuz karimayız nightelf iz =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 *!hazır herkeşler buradayken soracaklarını sorar* sizin lvl 13 bi NE rougeniz olsa nerde lvl atlamaya çalışırdınız? Questler hariç. SS ler TGA formatında kaydediyor galiba. Bilgisayarı ( p3 733 e hala bilgisayar diyorsanız) en az yoran TGA açabileceğim program nedir ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 human erkekleri bence cok gay gorunuyo =] yine female larda bi guzellik var ( onlarinde armorlarda gobekleri acik adami deli eder ) , robe kullanmiyosan human da foss,olay ud dedir skin olarak.bi de dwarflar bence guzel ozellikle gun kullanan veya plate armor giyenler cok guzel gorunuyor,axe de tam ellerine oturuyor.[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Yok ya gay le alakasi yok human karakterlerin sadece dogru tipi seçiceksin.Benim karakteri gosteririm oyunda çok karizma.Resmen Warcraft 3 deki arthas in paladin hali gibi. Sari saçli,yesil gozlu,beyaz tenli :)level 40 oluncada direk fullplate alicam super gozukucek armor da.En iyi armor zaten humanlarda duruyo.Diger irklar yalan...Bu arada bi arkadas night elf iz uzunuz karizmayiz demisde.Night elf de ne kas var ne bisi.Uzunlar ama sap gibi karakterler hehehe ne vucut var ne bisi.Bide sakalli night elf yapiolar çok guluyorum vallla :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yok yaw rogue nerf fln feint kadar dandik bi skill yoktu zaten deişen bişi yok yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 haha ya undead den ne bekliyodun ki =] orclarda,dwarflarda,undeadlerde armor gayet guzel duruyor,humanlardada kotu degil ama bence orclarda daha guzel,genis omuzlara plate armor bindi mi olay kopuyor.[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bu arada bugun patch gelmeden once bi paladin gordum level 40.Warlocklar kendilerine nightmare summon ediolarya,paladinlerde warhorse summon ediyo.O kadar guzel yapmislarki o ati... eridim zaten...Ne para veriosun binek için ne bisi...Bilmiorum valla human seçipte warrior açanlari anlayamiorum.Warrior açicaksaniz tauren açin ne biliyim hiç degilse en fazla hp,dmg,stun ozellikleri fln.Ama iste horde da paladin yokki :) Simdi horde da shaman var shaman yeter demeyin casterlardan bahsetmiyorum savasçi classlarindan bahsediyorum.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Undead e bastan asagi zirh kaplamiyo galba fullplate fln giydiginde.Bakmistim screenshotlara hepsinde bacagindaki kemikler gozukuyodu tabiki kollarindaki ve sirtindakide.Ama humanlar oyle degil ya bastan asagi fullplate giyiosun heryerini kapliyo :) istedigim o zaten super karizma duruyo.Bide two handed sword yada two handed mace aliyosun ele :) I'M THE HAMMER OF JUSTICE!!! diyosun.!! tamam çok gaz oldum kabul ediyorum :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 sana thrall in hammer i verelim bu gaza gelmisken =] 2 metrelik hammer var adamda,demo da hatirlarsaniz,hellscream in oldugu demo.[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ya orclarin kamburlari var...karizma = 0 zaten adamlar çirkin.Ne abi oyle.Disler sivri fln.Orc sevmem ben zaten[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Granis, 18 Kasım 2004 00:15 tarihinde demiş ki: Ya orclarin kamburlari var...karizma = 0 zaten adamlar çirkin.Ne abi oyle.Disler sivri fln.Orc sevmem ben zaten koptum gorende sokakta hergun orc goruyosun sancak...[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 O hammer i alicagima frostmourne(two handed sword lichking in kilici)u kullanirim evil olup death knight olrurum daha iyi hehehe.Ben zaten hem two handed sword hemde two handed mace kullaniorum wow da hangisinden daha iyi bulursam onu kullaniyorum.Zaten weapon skilleri hemen artiyo kullaninca geride kalmiyosun.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 "Feint" çok kullanışlı bir özellik olmasada bu değişiklik iyi olmuş. Ama onu yapacaklarına "vanish" özelliğini düzeltselerdi...[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar