Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HELAL OLSUN TURKLERE !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Helal valla bu kadar cimri olabilir bir turk knight oyuncusu.Simdiye kadar Ares de 15 turke rasladim 5 i partiye aldi. 10 u almadi.bazılarıda bana opal filan ver dedi.Cavurlara gidiyorum Invite me diyorum tak alıyor.Level yetmıyorsa levelin yetmıyor diyor.Ama bi takım serref... ler almıyor.Karşılıgında birşeyler istiyor.Butun hepsini ssss.....m[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun?
:tebrikz:
Mesaj tarihi:
Ahah sen ne diyosun,ares te oynarken abyss de bi orc geldı basıma bela oldu,ben 39 um o 50 lerde gelıyo olduruyo,izin verdim bi 10 kere oldurdu genede durmadı,sen sonunda pm attı ''bi gem ver rahat bırakayım'' İsmide Static_tr ben patates mafyası dıyorum :D
Mesaj tarihi:
bundan 2-3 ay kadar önce, e-games'de abyss'deydim. mage char ile inferno yapıp lootluyrum filan leech'leri. adamın biri geldi tek tük vurmaya başladı filan. gitmesini rica ettim. "give me 5 gems i go" filan dedi. kanında hafiften barbarlık vardı heralde. sırf türkler değil yani o tür şeyleri yapan, merak etmeyin siz.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light."
Mesaj tarihi:
valla kimseye aldırmayın bırakın kessinler en sonunda onlar bezecek nasıl olsa geçende abys deyim bi kişi bana daldı kesti bende onu ard arda 3 kere kestim adam aşa kata indi bi geldiler 3 kişi beni kese kese bi hal oldular bide pm atıyorlar noob noob diye diye neyse ben yılmadım zaten vaktimde bol akşam 8 de falan oturup sabah 8 e kadar oynuyorum neyse beni kestiler kestiler rahat bi 50 dakka falan beni kestiler bende pmde bunlara diyorum benim vaktim bol kaybettiğim bişey yok onlarda aynı şeyi yazıyolar ama nihayetinde onlar goodbye noob diyip çıktılar mekan bana kaldı :)
Mesaj tarihi:
Bende son derece rahatsızım bu oyunu oynayan yurdum insanından,
1-Eskiden sohbet ettiğim her türk sohbet koyulaşınca(koyulaşma denmez) gold item vb. birşeyler isteyip duruyor
Nicki türkçe kelime içeren veya sonunda tr olan yada klan üyesi herhangi biri.
--Party pls.
--ok
--evet ben izmir
--ben ankara,istanbul vb..
--Cafedemi oynuyorsun
--Yok evde...cafede vb..
--lvl ?
--30,40 vb..
--Ok
--Abi bana 1milyon borç vesene yeni dagger alıcam
--!!?? '';..;''
2-Yurdum insanı beleşçi ve tembel olduğunu buradada belli ediyor bu oyunda. Bazen sohbet ettiklerim abi ben şu kösede oturuyorum ok mi diyor bende savaşması gerektiğini partideki herkezin savaştığını oturusan kick liceğimi söylüyorum kişi genellikle partyden kendi çıkıyor :) yada savaşıyor.
3-Ben son 1 aydır oyunda samimi arkadaşlarım dışında kimse ile türkçe konuşmuyorum,zaten nickim Türk olduğumu elverecek bir kelime içermiyor ve üye olduğum bir Türk klanı yok böyle her şey daha güzel..:)
Mesaj tarihi:
İki kelime ile Turks Sucks (%95'i) kimse kusura bakmasın ama böyle.
Bir kere adam ingilizce bilmiyor ama elin amerikalı adamının serverinda oyun oynuyor birde milletle dalga geciyor,
İkincisi Türklerin %70 ı partylerde calısmıyor,yan gelip yatmayı seviyor,
Üçüncüsü herkes oyunu cok iyi bildigini sanıyor ama kimse aslında cokda bi bok bilmiyor,herkes birbirine artist hareketler ve laflar söylemeye bayılıyor.
Dördüncü ve sonuncusu ki benim icin özel kimse eglenmeyi sevmiyor,sadece xp partysinden ibaret sanıyor,suraya gidelim diyorum yok olmaz ölürüz,sunu yapalım yok xp kaybederım.
Oyunda tanıstıgım **tüm Türklerden en sonunda Ürktüm** tskr ediyorum birbirimize bu kadar baglanabıldıgımız icin.
Mesaj tarihi:
said:
Buzkirpisi, 02 Kasım 2004 22:24 tarihinde demiş ki:
Bir kere adam ingilizce bilmiyor ama elin amerikalı adamının serverinda oyun oynuyor birde milletle dalga geciyor,

Öyle ama gözlemlediğim oyunadaki Türk sayısında inanılmaz bir artış var bu ara, her partide en az 2-3 Türk var...
Mesaj tarihi:
o değilde beni en çok şey üzdü..Ares 2 de bi kaç arkadaş ( snrm patiden değiller ) clandan attılar nedenini söylemeden bende inat değilmi onların düşman guildine girdim bakacaz elmi yaman belmi yaman boru değil level 45 mage :P[signature][hline]Hakiki Tosun Paşa Benim !
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
Türkler boyle ben Eslantta gezziyorum Hapry partisinin sahibi ürk muhabbete giriyoruz sonra beni partiye aldiyorum almıyo diyorumki gavurlara level kastırıyon bize kastırmıyon sonra kem küm ediyo herif beni alsa partiye hem daha kolay kesecez hemde ben hemen level atlayam hiç iyilik yapmiyorlar adam gitmiş elin yahudisine hristiyanına level kastırıo a.q sinirlendim[signature][hline][spo1=oQo kimdir ?]Knight Online'cidir Ultima Online'cidir,Ultima Online'cidir,DisanQ 'in Adminidir.[ /spo ]

Mesaj tarihi:
Türkde yabancıda olsa insan insandır. Kimse kimseyi partiden atmamalı. Hristiyanıydı musevisiydi, ayıp...[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur
Kendorf -Sultans- Voider Eldritch

*Kendorf attacking to glacier giant*
-Why? :( WHY??
-for die... (masochistic action, I'm relax :)
Mesaj tarihi:
Adam gibi olanları var ama sayıları çok değil,bu arada yabancı oyuncular arsındanda gıcık olanlar çıkıyor ama emin olunki çok fazla değil...

[Bu mesaj SkullCrusher tarafından 05 Kasım 2004 09:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ozan kardes biz beraber takılalım bende yukluyorum sen yyuklemissin diger topiclerden okudum ama belesciligi bende sevemiyorum uoda aynı sey yapılıyo hatta asmıslar topic acıyolar yeniyim fullspelbok runebook para felan diye :DCoCoCola ic

[Bu mesaj BullDoG tarafından 06 Kasım 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arkadaşlar adamlar ultimadan sora ilk defa böle güzel grafikle netten oynanabilen bir oyun görüyorlar naapsınlar oynıcaklar iyiside girecek kötüsüde yapacak bişi yok[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
ya türkleri ezdik mezdik ama öle...
1- parti lider'isin partinde 7 tane yabancı var ve türk oluğunu bilen bir tip türksen benide al..(ayrıcalığın ne adam çalışıyuor seni alsam 10 sn otursam kardır diyeceksin)
2- İki muhabbet sonra gel item yada para iste (Git kas otur sat paranı kazan senin eksiğin ne)
3- Birşey sorarsın bilirse cevap vermez (Bencillik bu kadar)
4- Nerde abuse var onu arar..
5- oyunu zevk için deil sanki hayatıymış gibi oynar ölmekten korkar xp gidecek diye ağlar. Organize hareket etmen imkansızdır. item'ları değerlidir. (daha dün coder ile kaç tane scrool harcayıp staff patlattık o heyecan herşeye değerdi)

daha bir sürü var ama bariz görünenler bunlar...
Mesaj tarihi:
Ares2deyim.Level 30'um.Ranger'ım.CesurYürekElan'ım.
Türküm.Doğruyum.Çalışkanım.
Kimseyi haksız yere partiden atmadım. (Türk olsun,Arap olsun;Yahudi olsun,satanist olsun) (Hoş sadece bir kişiyi attım sanırım.O da aynen anlattığınız gibi yan gelip yatıyordu.)
Parti isteyenleri de her zaman davet ettim (Parti tamamen dolmadıysa).[signature][hline]Dracula Mager[Humanity]
Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]

Herşey Moonglow içindi...
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
  • Yeni Oluştur...