Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 83cm Aynanin üst kenari göz hizasinda olmali.
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 40x150cm ısmarladım yaa insiyatif aldım dedim aynacı kazansın biraz
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 inferior physics olduğu için ardeth el atmamış. bırakmış minionlar takılsın. afdgas
Ren Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 abi naptınız aynaya uzaklık alsak adamı sonsuza koyup aynanın boyunu 0 a limitlersin. yine kendini görür. ne aynalar tanıdım aslında yoktular.
Meov Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Rotweiler said: barbu said: aynanın uzaklık mesafesi etkilemiyor çünkü. ayna düz ayna. fizik terk sen çıktın sdfs. barbucum, bakış açın aynı mı? İnsan gözüyle bakıyosun, fizikteki mum deneyini yapmıyorsun. Dolayısı ile baktığın mesafeye göre cisim boyutu değişir. hani aynanın en alt noktasından en az ayaklarını görebilmen lazım ya o yüzden etkilemiyor göze gelen ışının ayna üzerine geldiği açı ile yansıdığı açı aynı olduğu için.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Rotweiler said: barbu said: aynanın uzaklık mesafesi etkilemiyor çünkü. ayna düz ayna. fizik terk sen çıktın sdfs. barbucum, bakış açın aynı mı? İnsan gözüyle bakıyosun, fizikteki mum deneyini yapmıyorsun. Dolayısı ile baktığın mesafeye göre cisim boyutu değişir. Abi cok sakin cevap verdin ya :/ olmadı boyle.
Öne çıkan mesajlar