bahattin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 nerelerde takılıyorsunuz. benim karakterimin ismi Bahtiyar oyunda görürseniz selam edin.
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 alemin en salak neira champini yaptık heralde asdasd
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 trailerda 1.05 te giren müzik... :')
guden Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 tek champ olması ayrı bir sıkıntı zaten, neyse bugün yeni birtane eklicekler sanırım
Cladius Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ben de o zaman server arayanlara burayi öneriyorum ; http://exeloria.com/forum/
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Feci şekilde afk client açık adam vardı. Lütfen birisi bana 1 tek client destekleyen daha fazlasına banları ardı ardına koyan bir server önersin. edit: delikanlı gibi kasılsın, muhabbet dönsün. ağaçlarda macro bırakılmasın, hayat bayram olsun...
Cladius Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 exeloria ninda bastaki vaadleri oydu ama ne yazik ki etraftaki cogunluk oyuncu belesci oldugu icin bazi kolayliklar getirilmek zorunda kaldi.. en iyi yani Luna'da bank yok. ki herkes britte takilsin :) bir de malas da skill gain falan az
Somon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bu arada dot'a gelecek adam ph fln beklemesin yok çünkü geçende biri forumda yazmış 7x craft bitti 50 gün 390 online saat bilmem bişiy diye sdkf
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Deathblade said: Feci şekilde afk client açık adam vardı. Lütfen birisi bana 1 tek client destekleyen daha fazlasına banları ardı ardına koyan bir server önersin. edit: delikanlı gibi kasılsın, muhabbet dönsün. ağaçlarda macro bırakılmasın, hayat bayram olsun... şu kısım rüyada bile zor artık :D
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Ninja sen o musun ona göre başlayayım." Kimim ki ben " falan dersen şu dotta ki role player arkadaş ?
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Ninja said: hayir degilim dotta nedir? Boş ver ya birine benzettim.Birlikte sabaha kadar rol yaptığımız bir eleman vardı.Rol kültürü olan :) boşver
KurtResul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 uoforever da yaklaşık bir aydır oynuyorum. Güzel bir server. Gayet de keyifli ancak hiç Türk'e rastlamadım. Sizler hala oynuyor musunuz?
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 KurtResul said: uoforever da yaklaşık bir aydır oynuyorum. Güzel bir server. Gayet de keyifli ancak hiç Türk'e rastlamadım. Sizler hala oynuyor musunuz? ben suanda nebulayami girsem bunami girsem diye dusunmekteyim...
Öne çıkan mesajlar