seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 işte film gazı falan. böyle hayatta kalmalı, kıyamet sonralı, online offline oyun tavsiyesi bekliyorum. miasmata vardı da o farklı biraz. minecraft da oynadım da o çok şirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 warz yada dayz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 iki oyun da battı ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 don't starve var, oynamadım ama iyi diyorlar bayaa. onların yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 follooot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 fallout 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 fallout 3 oynayabilirsin serap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 don't starve'ye başladım bugün on numara oyunmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 falloot 3 tam aranılan şey gibi, tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 I am Alive (Sonu çok kötü ama). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 dont starve güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 fallout 3 değil 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Don't Starve cidden güzel mi ? Terraria + Minecraft kıvamında dediler, beta ya da alpha stream'ini izlemiştim, meh diyip geçmiştim. Bakayım olmazsa akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 adam öldürmeli, canavar kesmeli bir ton oyundan sonra iyi geldi. ha ben para vermedim tabi. para verip almayı düşünüyorsanız bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 don't starve'yi izledim de farmville gibi bir şey bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Dont starv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Murray said: don't starve'yi izledim de farmville gibi bir şey bu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Murray said: don't starve'yi izledim de farmville gibi bir şey bu ya farmville mi? canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Disaster Report (SOS The Final Escape) şu tarz bag tasarımını hiç bir oyunda görmedim http://hardcoregaming101.net/ZZT/ZZT1/disrep001.jpg ps2 oyunu ama emulatörle oynanır. depremlerle yerin dibine gömülmekte olan bir adadan kaçış. survival konseptini japonlar 2002'de bulmuş, daha batı yeni keşfediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Vaktinde Alone in the Dark vardı Japonlara onu sor sen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 alone in the dark korku oyunu ama alakası yok bu konuyla, burda konu salt survival üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Anlaşıldı... Zombiden kurtulmak için kapının önüne dolap çektik, mum saydık, survivaldır desem ekmek yok su yok diye salt survival değil diyeceksin. :) Bu topik için Project Zomboid tavsiye ediyorum. Acımasız bir indie oyun ama keyifli. http://www.youtube.com/results?search_query=project+zomboid&page=&utm_source=opensearch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 survival horror, zombie survival da bir subgenre ama the road filmiyle alakası yok bunların. resident evilda survival oyunu ama aranan temayla alakası yok. survival olayı sadece zombisi öcüsü, gelsin seni yesin yada onlardan kaç değil bu yıllardır böyleydi daha yavaş yavaş dayz ile farkedildi. zombie survival ile the road temasını harmanladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 bir gün başbakan olursam şu failout 3 güzel yha diyenlerin izini sürüp ikinci sınıf vatandaş ilan edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar