reampage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Turkish Coffee vardı bi zamanlar .. Sonra Scalar Türkçe oldu galiba sonrada Merkez. Scaların kanalındada güzel drama olmuştu son zamanlarda ehue :D
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 MERKEZ said: Duyulan lüzum üzerine, tüm Türk oyuncuların toplandığı, herhangi bir corp yada alyansa bağlı olmaksızın özgürce muhabbet edebildiği, adab kuralları çerçevesinde her konunun tartışıldığı yeni bir oyun içi chat kanalı açtık. Bu kanal, her hangi bir sınırlama olmaksızın her Türk oyuncusuna açıktır. Kanalımızın ismi MERKEZ Bekleriz efenim... Mete yok bak suçlama için değil WOT a da gerek yok. moderatörler madem sizden, insanların kendi arasındaki olayları dışarı yansıtmasınlar. inan doğru değil. eskiden hatalar yapıldı diye tekrarlamanın manası yok
megetege Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Evet katılıyorum. Ama bu olan olay çok farklı. Bu olayı yapan arkadaş kendi keyfi için yada kendine bir yanlış yapıldığından böyle bir yol seçmedi. Başkasına yapılan bir şeye tepki olarak en azından böyle olaylara biz alet olmayalım maksadıyla böyle bir yolu seçti. Zaten niyetimiz farklı olsa orda hala o kadar corpun adı geçmezdi.
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 can paticiği bırakta vente gel asd :) Özledim
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Ulan işten güçten kafayı kaldıramadık, kavgayı kaçırmışız. Biz girene kadar kavga bitmiş.
thebaltaci Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Exodous said: Ulan işten güçten kafayı kaldıramadık, kavgayı kaçırmışız. Biz girene kadar kavga bitmiş. Eeeee normal artik ihtiyarlıyorsun =)
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 abi ne oldu bize, 3 sayfa olmus hala tel. adres isteyen yok ühühühüü bu arada ben kacirmadim ama patron sagolsun basimda virvirvir, yazacam hööyyyt diye ama icim gitti, yazana kadar da oooo
thebaltaci Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 neyse ben yazdım size vekaleten abi olarak müdahale ettim =) telefon isteyen varsa vereyim benim 900'lü hattın nosunu Gaz Alma Hattı : 0900 031 6996
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 isi gucu biraktin lavmana mi basladin huso :D
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 bu arada hazir konu da acilmis millet toplasmisken; gelin türkler birleselim :D bizde cok ekmek var paylasalim :D
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 hala dişim ağrıyor çişi varmı senin çocuğun hala
thebaltaci Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 KaRa_DaVuT said: hala dişim ağrıyor çişi varmı senin çocuğun hala Junior bez kullanıyor onu yakalamak biraz zor ama çok zor durumdaysan bi kıyak yapayım gel ben işiyeyim amonyaklı amonyaklı iyi gider asdasdads =)
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 RQH'ı geri alacaksak birleşelim. Türkler için Orta Asya neyse, Eve'deki Türkler için de RQH odur.
thebaltaci Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 "Captain Logar" said: bu arada hazir konu da acilmis millet toplasmisken; gelin türkler birleselim :D bizde cok ekmek var paylasalim :D Yok lan birleşme mirleşme =) git sen doktorluğunu yap söylerim yoksam patronuna =)
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Exodous said: RQH'ı geri alacaksak birleşelim. Türkler için Orta Asya neyse, Eve'deki Türkler için de RQH odur. RQH kurban olsun sana agam B)-
thebaltaci Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 -Anlayamadığım bir nokta var yanlız ; Scalar zamanında 10 tane adamı bulup PVP'ye çıkamazken şimdi bakıyorsun PVP yapacak en az 40-50 adam çıkıyor bu da çok güzel bir olay, tabi ama geç kalınmışlığından da bahsetmek lazım =) Biz dağılmadan önce olsaydı belki bi işe yarardı şimdi nasıl 'GELİCEK TURKLER TEKRAR BIRARAYA'
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 RQH ı alacaksanız ben de yardım ederim.
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Biz RQH ı zor alırız beyler. Fatal Ascension da sov'lar. Bugün sabaha karşı gerçekleşen operasyonda Asakai solar sisteminde aralarında Fatal Ascension ın olduğu kapışan arkadaşların Battle Report ları biraz uzun olmuş :D Kill mail link1 Kill mail link2 Goonswarm ceo su Mittani anlatımıyla.
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 valla bilmiyorum zaten arada kim vurduya giden çok olmuş :D
Öne çıkan mesajlar