Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anlam veremedim..

pan

Öne çıkan mesajlar

Dün arkadaşlarla çiroz'a halısahaya gittik 6, 7 gibi ben de anadolu tarafnda oturuyorum, eşoftmandan cuzdanım düşmüş bakırkoyde deniz otobusunun orda sanırsam, nese, çirozda farkına vardım, bana o kartlardan birinden ulaştı başka biri aracılığıyla, numarasını verdiler, deniyorum dünden beri adam kapalı, kredi kartını da iptal ettim, bekliyorum fazla da bişe yoktu 40 kaat fln, anlamadıım adam hem telefonunu bırakıyo, bende cuzdan diyo, sonra da telefonunu kapatıyo,
Senaryo üretsenize :)[signature][hline]wtf?
Sosyal ağlarda paylaş

telefonu bpzlumuştur adamın , numarayı yanlış yazmışsındır , adam numaray yanlış vermiştir vs vs[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında sen cüzdanını kaybetmedin, o adam da seni işletiyor. Aslında sen dün halı sahaya da gitmedin...[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Sosyal ağlarda paylaş

adamın dediklerini sen anlamamışın aslında...
"Cüzdanın elimde..fidyeyi yarın akşama kadar getir yoksa içini para niyetine çimentoyla doldurup boğaz köprüsünden atacam nihohahahayt!Yaşasın Kötülük!"[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 18 Kasım 2004 21:05 tarihinde demiş ki:
Aslında sen cüzdanını kaybetmedin, o adam da seni işletiyor. Aslında sen dün halı sahaya da gitmedin...

zaten matrix'te yaşıyoruz öyle değil mi ?[signature][hline]
-oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış
-hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm
-e peki

son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor

o kadar progresifim ki anlatamam

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norton_Antor, 18 Kasım 2004 21:20 tarihinde demiş ki:
said:
Aslında sen cüzdanını kaybetmedin, o adam da seni işletiyor. Aslında sen dün halı sahaya da gitmedin...

zaten matrix'te yaşıyoruz öyle değil mi ?

Eğer gerçekten yaşıyor olsak belki matrixte yaşıyor olabilirdik (ahada matrixin bugını buldum)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 18 Kasım 2004 21:46 tarihinde demiş ki:
said:
Norton_Antor, 18 Kasım 2004 21:20 tarihinde demiş ki:
said:

zaten matrix'te yaşıyoruz öyle değil mi ?

Eğer gerçekten yaşıyor olsak belki matrixte yaşıyor olabilirdik (ahada matrixin bugını buldum)

Compiling error sonsuz loop a girdik ?!!??![signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Sosyal ağlarda paylaş

Morpheus'e soyle[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar cuzdan diyorum calındı diyorum bi tepki verin huleeyn :P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Biz gencken buralar dagdı tastı topraktı...

Seslendirmenin hepsini yapmayayım da en iyisi izlemediyseniz bi izleyin ilk mesajı okuyunca direk aklıma cuzdan geldi ya lol hala guluyorum :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...