Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

V-Drums Türkiye Finalleri - Öneri Lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Selam arkadaşlar,

http://www.rolandtr.com/wvdc

Video yollayıp bu yarışmaya katılayım dedim, 2010'dan kalma eski bir videom vardı yolladım. Bir kaç gün önce ufak bir şok yaşayıp finallere kaldığımı öğrendim; sevindirici, gurur verici bir durum fakat Doğaç Titiz, Umut Çılgın gibi davulcular yer almakta yarışmacılar arasında. Önceden "finale kalırsam gitmem abi, Doğaç Titiz varsa gerek yok." diyordum fakat şu an aynı şekilde düşünmüyorum açık söylemek gerekirse.

Amacım gidip temiz bir şekilde bir şeyler çalmak ve kendime bir şeyler katmak. Bugünlerde, yana yana "drum playalong", "drumless" gibi keyword'ler kullanarak davulsuz müzik arıyorum. Zamanım oldukça kısıtlı, 30 Ocak'ta final gecesi var. Buraya konuyu açıp kendi reklamımı yaparaktan sizden bir kaç öneri alayım istedim.

Yarışmaya katıldığım video aşağıda yer almakta;

"abi bak sana bu parça gider, kesin çal bunu yarışmada çok yakışır" diyebileceğiniz "keep it simple and groovy" mantığına uygun bir şeyler varsa aklınızda, bu kardeşiniz sizden yardım bekliyor bilesiniz. Şu an için elimde bir kaç funk,fusion parça var fakat pek kesmedi açıkçası. Daha zor değil de daha groove havasına uygun şeyler aramaktayım.

Mesaj tarihi:
http://ninbot.com/live?song=20121229_0717-KeysDude-Stratocaster-mojo-DaMNeD-Thomas-africanslinger.mp3

(şu linkteki parçayı 3:00'dan itibaren seversen, metronom belirleyip çalabilirim klavyelerini vs.)
Mesaj tarihi:
Katilmasammi diye dusunme, dogac cok iyi tabide, sirf belirli kitlesi oldugu icinde yuksek oy alabilir. Ama dedigin gibi sana biseyler katmasi adina önemli bence, sonucu dusunmeyerekten katil hacito, amac illa kazanmak olmasin.

Parca olarak play alonglardan daha cok piyasa bisey lazim bence, hem halk oylamasi olursa daha cok oy alirsin, hemde daha cok gözönune gelirsin. Vakit olsa ben bastan bisey aranje ederdim ustune calman icin ama 30una kadar yetistirebilirim desem yalan olur yogunluk var fena. Aklima yinede tavsiye, parca falan bisey gelirse mutlaka yazarim.
Mesaj tarihi:
Korax'ın söylediklerine katılıyorum.

Skill göstermekten ziyade biraz daha eğlendirmeye yönelik bilindik bişey seçmeni öneririm. Cover yap yani. Hem böylece düzenleme yeteneğini de göstereceği için daha farkedilir olmanı sağlar.

Yarışmaların mantığı konusu ne olursa olsun genel olarak yetenekten ziyade farklılık ve dikkat çekme öğesine bağlı oluyor.
Mesaj tarihi:
patatespresi said:

Korax'ın söylediklerine katılıyorum.

Skill göstermekten ziyade biraz daha eğlendirmeye yönelik bilindik bişey seçmeni öneririm. Cover yap yani. Hem böylece düzenleme yeteneğini de göstereceği için daha farkedilir olmanı sağlar.

Yarışmaların mantığı konusu ne olursa olsun genel olarak yetenekten ziyade farklılık ve dikkat çekme öğesine bağlı oluyor.

Aynen bu yolda ilerledik abi bizde, Korax sağolsun hem parça bulmaya hem de parçayı düzenlemeye yardımcı oldu. Kendisine tekrardan teşekkürler.
Mesaj tarihi:
RedallHoor said:

Aynen bu yolda ilerledik abi bizde, Korax sağolsun hem parça bulmaya hem de parçayı düzenlemeye yardımcı oldu. Kendisine tekrardan teşekkürler.

Gururumuzsun, yardir! :)
  • Yeni Oluştur...