jacabo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Ps file - automate - batch hea komple acmiyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 fasstone ile deniyorum umarım isimlerini de değiştirmez bir program bulmuştum saçma bir şekilde hepsinin başında pic1 pic2 diye eklemiş. fasstone yaparsa tavsiye edeceğim hepinize =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Llama said: sanssizsansli said: photoshop da action yaparsın 2 dk'nı almaz. 1000 tane foto aç hepsini farklı kaydet... eminmisin 2 dk sürceğineactionı ayarlamak 2 dk dedim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 kendi actionu var zaten ps in onun icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 beyler ps açmıyor sakin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 birinin uzantısını manual değiştirip denedinmi ps açıyor mu diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 tabi tabi. png'ye manuel çevirdim açtı. ps masterı olan bir arkadaşa sordum sebebinin bu olduğunu söyledi. orjinali png'ymiş. jpege çevirmişler sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 yeni bitti fasttone resize. deneyebilirsiniz ücretsizmiş hemde arkadaşlar. fasstone capture kullanıyordum ama bunu bilmiyordum iyi oldu. bu arada fasstone capture bilmeyen varsa kullansınlar. çok güzel yarayışlı bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ee vaperonun komutu işine yarar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 abi sadece uzantıyı değiştirmişler muhtemelen ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 yea bırakın. hepinizi yendim tek başıma. tatava'ymışsınız kodırlar sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ad3m said: ee vaperonun komutu işine yarar o zaman ben yaramaz demedim ki :( oda yaradı onuda denedim. uzantısını değiştirmişler yada ne yaptılarsa yaptılar bilmiyorum ama açmıyor ps. bende 1000'den fazla foto için tek tek uğraşmak istemedim. gülünecek ne vardı ki onu anlamadım. kısa yol istedim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 araya soru sikistiriyim bende ya youtube acmiyor bilgisayarda delircem networkteki diger bilgisayarlar aciyor ayarlarim normal 1 haftadir boyle nasi duzeltcem ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Manual dns girmişsen iptal et browser kapat ipconfig /flushdns yaz cmd ekranına sonra tekrar browser ile dene. Yada browsera proxy falan girdiysen iptal bunu otomatik yapan bir program varsa kapat.Kullandığın antivirus firewall özelliği varsa youtube bloklu olmadığından emin ol vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 of host dosyasina girmis sildim duzeldi bu nasil oluyor onu merak ettim simdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 cempostaci said: ad3m said: ee vaperonun komutu işine yarar o zaman ben yaramaz demedim ki :( oda yaradı onuda denedim. uzantısını değiştirmişler yada ne yaptılarsa yaptılar bilmiyorum ama açmıyor ps. bende 1000'den fazla foto için tek tek uğraşmak istemedim. gülünecek ne vardı ki onu anlamadım. kısa yol istedim sadece alınmana gerek yok sana değil uzantıyı değiştirene gülüyorum baya komik çünkü yaptığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Abi irfanview yapıyo bunları. Değiştirilecek fotolar bi klasörde olsun, irfan ile aç bi tanesini sonra B tuşuna bas. Batch tool çıkacak. Burada hayvan gibi detaylı seçenekler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar