Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Azımda aft çıktı yardım...

Xanthe

Öne çıkan mesajlar

mazoşistsen yaşadın paso ısıra kemire kemire ii acı cekiyosun gozlerinden yaş geliyo :-)
Valla bende zamanında 5 tanesi birleşip voltranı oluşturmuştu ilaç milaç hikaye direk vitamin eksiklii kendiliinden geçicek sinir stress c vitamini eksiklii ve bişi daa vardı hatırlayamadım yüzünden aradan türeyen bi virüs işte geçmiş olsun dabe bu arada :D[signature][hline]msn/mail|mail|icq

Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Sosyal ağlarda paylaş

bundan 7-8 sene evvel bizim tanıdığın oğlunda çıkmıştı adam oğlunu ege üniv götürdü falan o aft için ilacı yok demişler.
bende çok çıkar özellile patlıcan yersem hemen çıkar ben ilaç kullanmıyorum acısını çekiyorum.
dişlerini fırçala.[signature][hline]0 bir -Kuzu
Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maedhros_Laorx, 17 Kasım 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
said:
ursusarctos, 17 Kasım 2004 23:40 tarihinde demiş ki:
tuz bas ben oyle yapıyorum geciyor

yuh diorum

Sonuçta işe yarar yöntem öyle basıp hemen çalkalamıycan basıp kalacak öyle biraz yakacak orayı (mikrop öldürmenin başka bir çeşidi)[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Korku ve dehşetin habercisi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 17 Kasım 2004 23:53 tarihinde demiş ki:
bundan 7-8 sene evvel bizim tanıdığın oğlunda çıkmıştı adam oğlunu ege üniv götürdü falan...

Şöle bi giriş yapınca ardından "3 gün sonra gitti dağ gibi adam" gibi bi cümle bekledim ama gelmedi :p[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

Piraldyne, geceleri yatmadan önce sür. Biraz yakar ama geçer. Kesinlikle çok faydalıdır.[signature][hline]Kenderleme, 15 Kasım 2004 12:42 tarihinde demiş ki:
bu dolar kaç para lan 1455 diyo ntvmsnbc'de kafam girsin lan buna para lazım olduğu zaman düşüyo şerefsiz kahrolsun amerikan emperyalizmi ulan
Sosyal ağlarda paylaş

önce iğne ile delip daha kalınca bir iğneyle genişletiyorlar deliği.Sonra içine içindeki mikropları öldürsün diye yakıcı bir sıvı sıkıyorlar.Sonra üstünü kızgın bir demirle iyice dağlıyorlar.Eğer acıdan bayılmazsan 2. kısma geçiyorlar.Alt dudağını kesip asite atıyorlar.Sonra asitten çıkarıp kalan parçaları birleştirmeye çalışıyorlar.Eğer birleştiremezlerse popondan parçalar alıp sana güzel bir dudak yapıyorlar.

Tataaaaa yeni dudağın hazır... =)

bana böyle yaptılar.Oldukça memnunum...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

Piralvex de vardır, sıvıdır ufak fırçası ile sürersin, geçme sürecini biraz hızlandırır, hemen kurtarabilecek bi ilaç yok hatta mevcut ilaçların ne kadar kurtardığı da tartışılır sadece geçmesini hızlandırıyorlar.bi dişçi bana yalan o ilaçlar demişti eheh.
Ellememeye oynaşmamaya dikkat edicen tabii.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Sosyal ağlarda paylaş

buco bleu die bi mürekkep gibi bişi var lacivert onu sürüyodum ben evde vardı bulursan eczanede onu al[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...