Mithat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Elimde baterisi gitarı mikrofonu ve beatles oyunu olan set var bugün yazıcıoğluna götürüp satmayı düşünüyorum önce buraya sormadan gitmiim dedim , kaça okutulur oralarda fiyat fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Ben elimde kalanları satamıyorum sana nasıl para veriim dedi herif , elimde kaldı gitar hiro seti , buradan haber vereyim dedim 150 liraya falan full set + beatles rock band satılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 mıthat slm elinde bateri + 2 gitar mı var? rock band baterisi guitar hero'ya uyuyor mu bir de biliyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ps3 mu xbox mi onu yazmamissin :) sanirim sattigin sey beatles rock band + set. 150 tl cok ama. gecenlerde markafonide 180 tl ye sifiri satildi onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 0mı bu set?ps3se ve guitar hero uyumluysa(tam bilmiyorum bunu) talip olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 xbox ise ben de talip olabilirim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bilgisayarsa ben de talip olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Arkadaşlar malesef atari uyumludur sadece. Ps3 uyumludur gitar hiro rock band hepsine uyuyor. Bir gitar bir bateri bir mikrofon bir adet rock band beatles oyunu. Satılmıştır 100 kagıda okuttum. O kadar para verdik zamanında şimdi 100 kagıda vermek çok koydu lan. Sırada kullanmadığım koşu bandım ve mini buzdolabım var onlara da çalışıyorsa 300 lira veririm diyen biri var göstericem bakalım beğenirse 300 kagıda alıcak. Evde hayvan gibi yer açılmış oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 150ye alırdım ben peeh.deli gibi gh set arıyorum ps3e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Deli gibi arıyoduysan ataydın bi pm bişi en azından bi bakınırdım. Oralarda 100 liradan fazla veren yok zaten max fiyat buydu 50 diyen falan çıktı. Şimdilik iyidir işte hiç en azından başım ağrımaz uzun bi müddet . Kimse bana 'bunları kullanmıyosun depoya atalım şunları' demeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 guitar hero olan ps3 cafelere gidin. tonla fazla gitar vs aparat oluyor. sağlam olur mu olmaz mı bilemem ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar