Akito Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 o kadar yakından mı tutulur silah ya. ne yetolar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Ardeth said: prens olsa savaş açardık. buarada 0.23-0.28 arası türk insanının genel karakterini görüyoruz. türk insanları doğal ortamlarında sinirlendiği zaman kafaya basarlar. hatta bence öldürmesinden daha başarılı olmuş. şu videoyu izledikten sonra bu parti anca türklerden oy alır orda britta.jpg (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Abi o değil de turk partisine niye bulgarlar oy versin ki zaten. Adamlar etnik siyaset yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Ardeth said: imamizer said: Ardeth said: prens olsa savaş açardık. buarada 0.23-0.28 arası türk insanının genel karakterini görüyoruz. türk insanları doğal ortamlarında sinirlendiği zaman kafaya basarlar. hatta bence öldürmesinden daha başarılı olmuş. şu videoyu izledikten sonra bu parti anca türklerden oy alır orda türkler barbar reroro diyerek barışçıl, çağdaş, humanist olunamıyor. ırkçılık diyoruz biz ona. Humanistlik ve barışçıllıkla zerre ilgisi yok kafadan gelişi güzel sallamışın belki biri tutarsa diye. Çağdaşlıkla medeniliği ayırt edebiliyorsan çağdaşlıkla da ilgisi yok. Bu konuda beni baya etkileyen bir örneği tekrar vermek istiyorum. Brevik'in katliam yaptığı yerde bulunan bir kız, breviki savunmayı kabul eden avukatı medeni cesaretinden ötürü tebrik etmişti. Bu kız 14 yaşında ve adamın saçtığı terörü birebir yaşamış. Bir de şu danalara bak. He adamın kafasına bastın öldü ak çok iyi oldu aferin. aynen belki birisi tutar ırkçılık değilde günümüzün tatlı su enteli trendlerinden birisinin gazıyla yazmıştır dedim. değilmiş. şöyle diyelim; videodaki konuyu, kimin mağdur olduğunu, olayı gelişimini bir kenara koyalım. sırf birisi, hadi olsun 3-5 kişi başkasının kafasına bastı diye kalkıp tümüyle bir ırka, ulusa (türklüğün ulus kavramı açısından da anlamı var malum) ithamlarda bulunuyorsun. bildiğin kafatasçı bir söylem içerisinde bir ulusa, ırka nefret kusuyorsun. dolaylı yoldan bana karşı da yapıyorsun bunu. yapma işte. yakışmıyor sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 olayın ırkla ilgisi yok suikastçi de türk beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Bulgar derin yapısı parasıylan Türk çapulcu kiralayamıyor mu? saldırganın milliyeti önemli değil pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 bi parti başkanı sinirine hakim olamayıp adamı dövdürtüyorsa ve hatta dövüyorsa o adamın suikaste kurban gitmesi belki de bulgaristandaki türkler için daha iyi bir olaydır. o anı çıkarları için de kullanabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Başkan yok ya galiba dövenler arasında, yerde yuvarlanırken "BANA ONUN KELLESİNİ GETİRİN" dediğini de duymadım. Adamı çok temiz dövmüşler ama, bir yerden sonra grup terapisine geçmiş olay. Bulgaristandaki Türklerin asimile olmadığını görmek çok güzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 aa başkana benzeyen biri dövmüştür o zaman. günahını aldım bak adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Akito said: o kadar yakından mı tutulur silah ya. ne yetolar var. He valla o kadar yakına girebiliyorsan çeksene poi dagger ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 imamizer said: yapma işte. yakışmıyor sana. tek olaya bağlı değil ki, her gün gördüğümüz şeyler. polisler polis karakolunda yapıyor, insanlar sokakta yapıyor. Türkiyede çok sık rastlayabileceğin bir şey toplumsal histeri. Polis değil de vatandaş bazında bakarsan genel olarak bir hukuka güvensizlik ya da ego sorunu ile ilgili olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 türkler çok barbar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 "Tatar Ramazan" said: Bilerek mermi sürmemişte olabilir veya eline tutukluk yapacak silah verilip yollanmıştır bilinemez tam böyle karanlık olaylar. Belki ölmesi istenmedi ona ve benzerlerine bu korku yeter görüldü veya ölümü gereğinden fazla ses getirecekti. Bulgar derin devletinin işi büyük olasılıkla. budur ilk baştaki adam dövenler arasında var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Baskanın olmedıgıne sevındım, secım zamanı partiye yardımci türk öğrencilerine ,beles yeme içme, gezme organizasyonları duzenleniyordu sdsdaddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar