uncla Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bi yanda mehmet'imiz diğer yanda hido'muz maç o2.oo'de NBA Tv veriyor canlı yarın dersane var ama dayanıcam izliicem canlı zevkli bi mücadele olacak bence umarım hido ilk 5 başlar,sizin görüşleriniz nedir..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: [Bu mesaj uncla tarafından 17 Kasım 2004 23:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bunu haber verdiğin iyi oldu.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
uncla Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 kaçmaz maç[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
uncla Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 murat murathanoğlu&murat kosova kral ikili,bu arada murathanoğlu'nunda aksanına hayranım[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
uncla Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ikiside ilk beş değil ya :hrr:[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
screamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Orlando yendi[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Her ikisi de NBA'in vazgeçilmez oyuncularından oldular. Mehmet her sene daha da iyi olacak. Gelişmeye çok müsait bir oyuncu. Umarım Milli takımda da onu 5 numara oynatır, yanına çevik bir 4 numara verirler. Çok kilo aldı artık pek 4 oynayamaz gibi geliyor bana.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Helal olsun Grant Hill'e aman sakatlanma...
jarjar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Beyler bu macları artık Ntv vermiyormu ? kablolu olmadıgından[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ntv,nba tv ile anlaşmalı çalıştıkları için nba tv deki maçların reklamlarını veriyorlar genelde. Kendi yayınladıkları maç 1 tane sanırım bu sezon.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Orlando iyi oynadı baya G.Hill manyagı olcam gıbı bı hıs war ıçimde[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Hido ve memo kacar sayi attılar?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Ikısıde cıft hanelı rakamlara ulastı ama kac bılmıyorum[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Öne çıkan mesajlar