khala Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 soyunma odasında dayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ofsayt bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 hakliyim said: Sabrı hakkında soylenen cogu seyde circlejerk Semıhe dandık demek helede mac ızlemeden Iste tam kahvehane futbol anlayısı Bahsettiğin semih semih şentürk di mi? Şu semih, http://www.hurriyet.com.tr/_np/3173/7293173.jpg Cidden bundan bahsediyorsan yıllar yılı izliyorum. Sabriyi de izliyorum. İkisinden de cacık olmaz, idda ediyorum. 1 maçla semihi messi yaptınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 astık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Abi semih için ne kavga ettiniz, değen adam olsa eyvallah tırt futbolcu işte 20 dakkalık adam ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 noldu 2-2 mi bitti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Abi Ivesa da tam torbaymis ya. Herifin boyu var sadece. Kurtarmak icin caba sarfeder azcik insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Sanica borudan iyi yırttı fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Tam 3 Temmuz süreci devam ediyor diyip istifa edecekken tarlalar sürüldü.. Neyse artık :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Bence tarla falan sürmesin Fenerbahçe salsın Aykut'u getirsinler Yılmaz Vural'ı işte. Gerçi ne diyorum lan ben, Aykut iyidir iyi kalsın takımın başında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Aykut son anda yirtti istifadan sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ahaha aziz söz vermiş aykuta istifa etmemesi için tarlaları sürücem diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 mokoko said: şaşırttık adamları. 2 0 olmasını hiç beklemiyolardı. şimdi yeneriz. maç öncesi taktikti bu hep. tam tutuyodu taktik olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 o kadar gol kacırırsan beraberlige razı olacaksın valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Aykutun kafada direk mariodaki gibi 1UP! yazdı az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 son cekilen sut kime carpti ya sgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 SeaGle said: hakliyim said: Sabrı hakkında soylenen cogu seyde circlejerk Semıhe dandık demek helede mac ızlemeden Iste tam kahvehane futbol anlayısı Bahsettiğin semih semih şentürk di mi? Şu semih, http://www.hurriyet.com.tr/_np/3173/7293173.jpg Cidden bundan bahsediyorsan yıllar yılı izliyorum. Sabriyi de izliyorum. İkisinden de cacık olmaz, idda ediyorum. 1 maçla semihi messi yaptınız. Sabriye lahm semıhe messı dıyen yok Ama semıhten yararlanabiliyorsan yaralanacaksın bunu anlatmaya calısıyorum Su macı ızlesen anlardın , tekrarını ızle aksı halde bosa konusuyoruz semıhı satıp fmscouttan buldugun forvetı getırmekle olsaydı ohooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Fener korkusu sardı gene,zırlamaya baslamış gene birileri ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Semihi sat üstüne para koy sow'un yarısını al, semihten daha faydalı olacaktır her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 SeaGle said: Aykutun kafada direk mariodaki gibi 1UP! yazdı az önce. Şuna çok güldüm gerçekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Sonlarını izledim maçın, Elazığ'a yazık oldu. FB beklemediğim kadar kötü oynadı. Kuyt falan ilk yarı energizer tavşanı gibi koşardı, adama bişey olmuş durulmuş. Resmen Yılmaz Vural'a üzüldüm yaa... Adam her maç böyle 90da veriyor maçı. Geçen sefer de ropörtajını izlemiştim "Napalım, canlarını mı alayım oyuncuların, canları sağlık. Yapacak bir şey yok" demşiti bitkin bitkin. Bu adamın bile enerjisi bitmiş, bu adam bile kabullenmiş artık. Yalnız her fırsatta kendini yere atan, Elazığ ortasahayı her geçtiğinde oyunu durdurmak için elinden geleni yapan FB'li oyuncuları gördükten sonra artık kimse Burak'ın kendini yere atmasına laf etmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 fener puan kaybetmrdi mi lan niye kimse zaalamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 http://i.imgur.com/ae1cJji.jpg feneri potaya soktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 DoruK said: fener puan kaybetmrdi mi lan niye kimse zaalamıyo Adama bak kaybederler ağlar, fener kaybeder yine ağlar http://images.cheezburger.com/completestore/2009/11/2/129016870316805080.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar