Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 18. Hafta: Kasımpaşa - Galatasaray (18.01.2013 / 20.00)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ligde iyi top oynayan takım yok lan kandırmayın birbirinizi.

Beşiktaş maçları eğlenceli geçiyor o kadar. GS son avrupa maçlarında iyi oynadı biraz onun dışında tırt. FB zaten tırt Beşiktaş da yeto anadolu takımı gibi saldır allah saldır çekiyor kalite farkıyla kazanıyorlar birisi bi 3-5 atarsa kontradan moraller bozulur.
Mesaj tarihi:
Ligin en iyi oynayan takımı Gençlerbirliği bana kalırsa, adamların 2-2.5 senedir oturmuş bir sistemleri var ve gelen-giden dalgasına rağmen çizgilerini bozmadan hücum futboluna devam ediyorlar.

Kadro kalitesi daha üst seviyede olsaydı eminim zirveye de oynarlardı bu sezon ama bir yere kadar, bazen komple formsuz oluyorlar falan hiç çekilmiyor maçları ama prensiplerinden vazgeçmiyorlar. TD faktörü işte, Fuat Çapa cidden çok büyük adam. Abdullah Avcı gözden düşsün onu kancaya alır medya,

Antalya'da iyi oynuyor aslında ama iyiden ziyade Blue'nun dediğinden, maçları Beşiktaş maçları gibi sadece eğlenceli geçiyor.

Beşiktaş'a da önce iyi oynuyor demek için savunmayı hallettirmek gerekiyor. Yediğinden çok at kafasıyla çok az takım başarı yakalamış. Bir tek zamanın Sevilla'sı kaldı aklımda birde bu sezon başındaki Barcelona işte asfdsf
Mesaj tarihi:
abi aslında olay ligde en iyi kim oynuyor ile baslamadi :D önce olay sadece bu sezonun ilk yarisinda beşiktaş gs'den daha iyi futbol oynadi olarak basladi, sonra dalga dalga büyüdü yurt dısına uzandık :p

bizim maclarin keyifli gelmesi iyi futbol oynamamızdan kaynaklaniyor diye dusunuyorum, hücümda çeşitlilik,kalabalık ataklar,yetenekli ve genç isimler falan derken hoş bir görüntü oluyor, inönude berabere biten maclardan sonra bile ayakta alkışlanıyor takım..

savunmadan da aslında sol bek dısında memnunum ben, sivok hilbert güven veriyor, macına göre ersan yada toroman da cok sırıtmıyor, ama yedigimz gollern %80i sol bek hatasi :S
Mesaj tarihi:
ben galatasaryın oynadıgı futbolu beğenmiyorum
20 tane şuursuz orta , biri belki bala göte girer anlayışı bana güzel futbol gibi gelmiyor
orta sahada bi organizasyon mu var ?
doğru düzgün atağa katılan bek mi var ?
galtasaray baya vasat bir futbol oynuyor ligde
Mesaj tarihi:
dunku macta sabri yine kanser etmedi mi izleyenleri? ben izlerken besiktasli olmama ragmen kanser oldum abi.

melo ne oynadi bi de? herifin ayagina top gelmedi gelenleri de ezdi.baya vasatti. bu aydindan falan olmayacak gibi sanki.
Mesaj tarihi:
gsnin ilk golünde de sabrinin iyi ortası vardı. sonra gol oldu gerçi ama elmander orda da ya arkaya bıraktı saçmasapan ya da ıskaladı. Bence güzel bindirmeler yaptı ve zayıf halka o değildi. Bi kaç noktada ters kademelere de girdi.

Ondan önce konuşulması gereken başka isimler vardı.
Mesaj tarihi:
yani gs nin kotu oyunundan bahsediyoruz da kasimpasanin iyi oyununa da deginmek lazim. gayet net oynadi adamlar. goller cok iyiydi, 3-4 oluyodu az daha yetenek olsa.
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

gsnin ilk golünde de sabrinin iyi ortası vardı. sonra gol oldu gerçi ama elmander orda da ya arkaya bıraktı saçmasapan ya da ıskaladı. Bence güzel bindirmeler yaptı ve zayıf halka o değildi. Bi kaç noktada ters kademelere de girdi.

Ondan önce konuşulması gereken başka isimler vardı.

sabrinin ortası klasik kapıcı tekmesiydi
Mesaj tarihi:
yanlız kasımpaşa da yalçın ne pis ne lanet bir adamdır ya.defans oynayıpta kendini yerden yere atan adamı ilk kez görüyorum.hele bi pozisyon var ki tam komedi.

kasımpaşayı zaten sevmezdim bu adam yüzünden dahada nefret eder oldum
Mesaj tarihi:
Maci izlemedim ama sneyder gelince toparlanir diyenlere melo ornegini verip enaz yarim sezonda kendine gelir adam demek istiyorum. Adam nerdeyse 8 aydir yatiyor, mac eksigi, uyum vs zor abi sneyder, ben gs nin yerinde olsam lua luayi isterim, hem ligi taniyor hemde takima hemen girer ve cl de isine yarar gs nin
Mesaj tarihi:
Ulgio said:

Abi hala sneijder diyorsunuz ilginç ya.

Arka tarafta o kadar açık varken sneijder demek populizmin futbol körlüğünün dik alasıdır.

Eternal styla kadro!!

Aydın

Ambarat Sabri Kazım Kazım

Burak Umut

Şınayder Danny G.Zan Quaresma

Muslera

• Yeni Oluştur...