BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Ligde iyi top oynayan takım yok lan kandırmayın birbirinizi. Beşiktaş maçları eğlenceli geçiyor o kadar. GS son avrupa maçlarında iyi oynadı biraz onun dışında tırt. FB zaten tırt Beşiktaş da yeto anadolu takımı gibi saldır allah saldır çekiyor kalite farkıyla kazanıyorlar birisi bi 3-5 atarsa kontradan moraller bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 abi adam maçın sonucunu belirlemiş kağıdını yazmış önceden zaten böyle bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ama buna inanacak milyonlarca sazan.avi var ülkede sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Ligin en iyi oynayan takımı Gençlerbirliği bana kalırsa, adamların 2-2.5 senedir oturmuş bir sistemleri var ve gelen-giden dalgasına rağmen çizgilerini bozmadan hücum futboluna devam ediyorlar. Kadro kalitesi daha üst seviyede olsaydı eminim zirveye de oynarlardı bu sezon ama bir yere kadar, bazen komple formsuz oluyorlar falan hiç çekilmiyor maçları ama prensiplerinden vazgeçmiyorlar. TD faktörü işte, Fuat Çapa cidden çok büyük adam. Abdullah Avcı gözden düşsün onu kancaya alır medya, Antalya'da iyi oynuyor aslında ama iyiden ziyade Blue'nun dediğinden, maçları Beşiktaş maçları gibi sadece eğlenceli geçiyor. Beşiktaş'a da önce iyi oynuyor demek için savunmayı hallettirmek gerekiyor. Yediğinden çok at kafasıyla çok az takım başarı yakalamış. Bir tek zamanın Sevilla'sı kaldı aklımda birde bu sezon başındaki Barcelona işte asfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 abi aslında olay ligde en iyi kim oynuyor ile baslamadi :D önce olay sadece bu sezonun ilk yarisinda beşiktaş gs'den daha iyi futbol oynadi olarak basladi, sonra dalga dalga büyüdü yurt dısına uzandık :p bizim maclarin keyifli gelmesi iyi futbol oynamamızdan kaynaklaniyor diye dusunuyorum, hücümda çeşitlilik,kalabalık ataklar,yetenekli ve genç isimler falan derken hoş bir görüntü oluyor, inönude berabere biten maclardan sonra bile ayakta alkışlanıyor takım.. savunmadan da aslında sol bek dısında memnunum ben, sivok hilbert güven veriyor, macına göre ersan yada toroman da cok sırıtmıyor, ama yedigimz gollern %80i sol bek hatasi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Beşiktaş daha güzel oynadı bu arada, ama GS'nin oyuncu kalitesi daha yüksek o yüzden daha üstte bitirdi zaten GS. Bir de Fernandes'in sakatlanması etkiledi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 ben galatasaryın oynadıgı futbolu beğenmiyorum 20 tane şuursuz orta , biri belki bala göte girer anlayışı bana güzel futbol gibi gelmiyor orta sahada bi organizasyon mu var ? doğru düzgün atağa katılan bek mi var ? galtasaray baya vasat bir futbol oynuyor ligde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Yola çıkmadan bir zaaaa cekeyim belki ugur getırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 dunku macta sabri yine kanser etmedi mi izleyenleri? ben izlerken besiktasli olmama ragmen kanser oldum abi. melo ne oynadi bi de? herifin ayagina top gelmedi gelenleri de ezdi.baya vasatti. bu aydindan falan olmayacak gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 tabi yenilmeleri kotu oldu, haftaya besiktasa bilenecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Dün sabrinin ortalar iyiydi be hatta top kontrolleri bazen sabri mi bu dedirtti. Elmander harcadı bayaa bi pozisyon. Burak hiç yoktu. Transfer şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 ortalari iyiydi derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 1 tane çevirdi içeri elmander ıskaladı işte. vursa gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 kasımpaşanın goller de baya baya güzel yalnız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 gsnin ilk golünde de sabrinin iyi ortası vardı. sonra gol oldu gerçi ama elmander orda da ya arkaya bıraktı saçmasapan ya da ıskaladı. Bence güzel bindirmeler yaptı ve zayıf halka o değildi. Bi kaç noktada ters kademelere de girdi. Ondan önce konuşulması gereken başka isimler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 yani gs nin kotu oyunundan bahsediyoruz da kasimpasanin iyi oyununa da deginmek lazim. gayet net oynadi adamlar. goller cok iyiydi, 3-4 oluyodu az daha yetenek olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Kasımpaşa yabancıları en efektif kullanan takımlardan biri olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Dartanian said: gsnin ilk golünde de sabrinin iyi ortası vardı. sonra gol oldu gerçi ama elmander orda da ya arkaya bıraktı saçmasapan ya da ıskaladı. Bence güzel bindirmeler yaptı ve zayıf halka o değildi. Bi kaç noktada ters kademelere de girdi. Ondan önce konuşulması gereken başka isimler vardı. sabrinin ortası klasik kapıcı tekmesiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 yanlız kasımpaşa da yalçın ne pis ne lanet bir adamdır ya.defans oynayıpta kendini yerden yere atan adamı ilk kez görüyorum.hele bi pozisyon var ki tam komedi. kasımpaşayı zaten sevmezdim bu adam yüzünden dahada nefret eder oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 O Yalçın Gsye de transfer olduydu, her sene başka kulüpte oynuyor tonla transfer parası yapmıştır lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Maci izlemedim ama sneyder gelince toparlanir diyenlere melo ornegini verip enaz yarim sezonda kendine gelir adam demek istiyorum. Adam nerdeyse 8 aydir yatiyor, mac eksigi, uyum vs zor abi sneyder, ben gs nin yerinde olsam lua luayi isterim, hem ligi taniyor hemde takima hemen girer ve cl de isine yarar gs nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Abi hala sneijder diyorsunuz ilginç ya. Arka tarafta o kadar açık varken sneijder demek populizmin futbol körlüğünün dik alasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 sneijder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 sneijder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Ulgio said: Abi hala sneijder diyorsunuz ilginç ya. Arka tarafta o kadar açık varken sneijder demek populizmin futbol körlüğünün dik alasıdır. Eternal styla kadro!! Aydın Ambarat Sabri Kazım Kazım Burak Umut Şınayder Danny G.Zan Quaresma Muslera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar