Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 18. Hafta: Kasımpaşa - Galatasaray (18.01.2013 / 20.00)

BlueDreams

Öne çıkan mesajlar

Ligde iyi top oynayan takım yok lan kandırmayın birbirinizi.

Beşiktaş maçları eğlenceli geçiyor o kadar. GS son avrupa maçlarında iyi oynadı biraz onun dışında tırt. FB zaten tırt Beşiktaş da yeto anadolu takımı gibi saldır allah saldır çekiyor kalite farkıyla kazanıyorlar birisi bi 3-5 atarsa kontradan moraller bozulur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ligin en iyi oynayan takımı Gençlerbirliği bana kalırsa, adamların 2-2.5 senedir oturmuş bir sistemleri var ve gelen-giden dalgasına rağmen çizgilerini bozmadan hücum futboluna devam ediyorlar.

Kadro kalitesi daha üst seviyede olsaydı eminim zirveye de oynarlardı bu sezon ama bir yere kadar, bazen komple formsuz oluyorlar falan hiç çekilmiyor maçları ama prensiplerinden vazgeçmiyorlar. TD faktörü işte, Fuat Çapa cidden çok büyük adam. Abdullah Avcı gözden düşsün onu kancaya alır medya,

Antalya'da iyi oynuyor aslında ama iyiden ziyade Blue'nun dediğinden, maçları Beşiktaş maçları gibi sadece eğlenceli geçiyor.

Beşiktaş'a da önce iyi oynuyor demek için savunmayı hallettirmek gerekiyor. Yediğinden çok at kafasıyla çok az takım başarı yakalamış. Bir tek zamanın Sevilla'sı kaldı aklımda birde bu sezon başındaki Barcelona işte asfdsf
Sosyal ağlarda paylaş

abi aslında olay ligde en iyi kim oynuyor ile baslamadi :D önce olay sadece bu sezonun ilk yarisinda beşiktaş gs'den daha iyi futbol oynadi olarak basladi, sonra dalga dalga büyüdü yurt dısına uzandık :p

bizim maclarin keyifli gelmesi iyi futbol oynamamızdan kaynaklaniyor diye dusunuyorum, hücümda çeşitlilik,kalabalık ataklar,yetenekli ve genç isimler falan derken hoş bir görüntü oluyor, inönude berabere biten maclardan sonra bile ayakta alkışlanıyor takım..

savunmadan da aslında sol bek dısında memnunum ben, sivok hilbert güven veriyor, macına göre ersan yada toroman da cok sırıtmıyor, ama yedigimz gollern %80i sol bek hatasi :S
Sosyal ağlarda paylaş

gsnin ilk golünde de sabrinin iyi ortası vardı. sonra gol oldu gerçi ama elmander orda da ya arkaya bıraktı saçmasapan ya da ıskaladı. Bence güzel bindirmeler yaptı ve zayıf halka o değildi. Bi kaç noktada ters kademelere de girdi.

Ondan önce konuşulması gereken başka isimler vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

gsnin ilk golünde de sabrinin iyi ortası vardı. sonra gol oldu gerçi ama elmander orda da ya arkaya bıraktı saçmasapan ya da ıskaladı. Bence güzel bindirmeler yaptı ve zayıf halka o değildi. Bi kaç noktada ters kademelere de girdi.

Ondan önce konuşulması gereken başka isimler vardı.

sabrinin ortası klasik kapıcı tekmesiydi
Sosyal ağlarda paylaş

Maci izlemedim ama sneyder gelince toparlanir diyenlere melo ornegini verip enaz yarim sezonda kendine gelir adam demek istiyorum. Adam nerdeyse 8 aydir yatiyor, mac eksigi, uyum vs zor abi sneyder, ben gs nin yerinde olsam lua luayi isterim, hem ligi taniyor hemde takima hemen girer ve cl de isine yarar gs nin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...