Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 acil lazım var mı böyle 5 soruya yardım edebilecek biri, sonsuza kadar minnettar kalırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 http://www.wolframalpha.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 soru, ödev linki vs var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 yardım varsa atiyim soruları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Dif dedigin sey gecilip unutulan bir sey. Bence sen sor, herkes parca parca hatirlar ortaya bir seyler cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 http://i.imgur.com/GasBY.png insanlık namına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Oha abi baktım baktım hiçbişey ifade etmedi. Bildiğin unutmuşum komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Abi aklimda undetermined coefficients, reduction of order gibi yontemler kalmis. 1. soru zaten bernoulli oldugu soylenmis direk cozersin. 2. ve 4. soruyu soyledigim yontemler cozer gibime geliyor. Turkcelerini bilmiyorum ama maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Sparkcaster said: acil lazım var mı böyle 5 soruya yardım edebilecek biri, sonsuza kadar minnettar kalırım gordum simdi bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 http://galeri.uludagsozluk.com/67/beyler_142248.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ne başlık açıyosun ki... cevap bir; go to Ardeth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 elinden tutun şu adamın onu hiç böyle narin görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ardeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 kara kaşlım kara gözlüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ayıboluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 abi sınavda resim eçkip göndersek boş kağıt vercez hiç mi yok matematik çi koca forumda daha ben de çözdürcem aldım final sorularını çıktım sınavdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 allah allah koca Ardeth'imiz var soruya bak sen. cıks cıksssxxx yokmuymuş koca forumda, cıksxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 said: Bolum Ek Kurali Direk olarak odev, sinav, proje gibi konularda odevi yaptirmak niteliginden sorulari verip cevaplarini istemek yasaktir. Odevinizi koyup, abiler ablalar cok sikistim sunlarin cevaplarini yazinda yolumuzu bulalim demeyin. Takildiginiz yerlerde kendi cevaplarinizi verip, fikir alisverisi yapilabilir, bir sinerji olusturup herkese faydali bir ortam yaratabiliriz. Soruları çözmeye çalışıp da takıldığınız yerler olursa tekrar konu açabilir veya mesaj atabilirsiniz hehe ip ucu 1: bazı sorular önce homojen çözümü bulup sonra homojen çözümü bilinmeyen bir fonksiyon f(x) ile çarpıp denkleme tekrar yerleştirince çıkıyor. dip not 1: akademisyen olmak isteyen bir insanın sınavda kopya çekilmesine yardım edeceğini düşünmek acayip kafalar olmuş heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar