yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paticik usülü; Muhteşem bir insanı kaybettik. TRT'yi zamanında hiç dolandırmamış ve zaman aşımından dosyaları olmayan, insanları provoke etmemiş, hatta aksine çok iyi motive eden, lisanı düzgün, Türkçesi süper, akıcı şekilde düşünen ve her yaptığı işte bir numara olmuş bir insandı. Allah gani gani rahmet eylesin, mükkemmel bir rol modeldi, rüzgar nerden eserse oraya dönmek ne demek direk arkasını dönerdi, paşaları kullanmadı, kimseye haksızlık yapmadı. Hayatımızda görebileceğimiz en süpersonik insandı ama gitti işte.. silinmez di mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 emanet said: ilk postum silinmiş?? çoluk çocuk galeyana geldi diye ne zamandan beri post siliniyor bu forumda? iyice sıkıcı ve boktan olmuş gene buralar anlaşılan. neyse ben gene 3-4 sene sonra uğrar bi bakarım buralara, eski tadı yok artık zaten. @seagle saf mısın sen? tecrübeli sunucu diye tutturmuşsun, olm adam CÜMLE kurmaktan acizdi, ettiği küfürler, kilitlenip kalması falan da bonus. neyse bbkib yekeyeke said: Paticik usülü; Muhteşem bir insanı kaybettik. TRT'yi zamanında hiç dolandırmamış ve zaman aşımından dosyaları olmayan, insanları provoke etmemiş, hatta aksine çok iyi motive eden, lisanı düzgün, Türkçesi süper, akıcı şekilde düşünen ve her yaptığı işte bir numara olmuş bir insandı. Allah gani gani rahmet eylesin, mükkemmel bir rol modeldi, rüzgar nerden eserse oraya dönmek ne demek direk arkasını dönerdi, paşaları kullanmadı, kimseye haksızlık yapmadı. Hayatımızda görebileceğimiz en süpersonik insandı ama gitti işte.. silinmez di mi şimdi? Bu herif maesselam diye bi tip vardı o.Eşed eşed diye zırlayan. Dostum sen hakkaten hastasın ya kaçıncı hesap oldu bu? Bide Esad düşmedimi hala ne diyo senin ekip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Hayatınızda 10 kişi var sanırım bildiğiniz, herkesi onlar sanıyorsunuz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Oski said: [b][b]Apo partisinin basina gecsin[/b][/b] dedikten sonra sempatik gorukmesi icin bu soylemin pkk oldurmus adami megerse. Conspiracybirand.jpg Bu söylemi erdoğana sorulduğunda ' zaten çok ömrü kalmadı ' tarzında bir açıklama yapmış. yorumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Abi istediğiniz insanı sevmeyin. Sevmezdim şöyle böyle allah rahmet eylesin der geçersin. Adam gazateci, ne olursa olsun adi suçlu değil, mezarına tüküreyim kanında dansedeyim seviyesine inerseniz seven, sevmeyen aklı selim insanlar tepki gösterir. İstenen biraz insan olmanız, biraz saygılı olmanız. Bu kadar zor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 kimse gibi bu adamda ölümü hak etmiyordu tabiki çok sempatikti fikirleri ideolojileri bi kenara ekranda sayılı kaliteli adamlardandı. yazık oldu tabi trt dolandırması, apo için söyledikleri, 12 eylül de darbe şakşakçılığı yaparken şimdi de atın darbecileri içeri yapması falan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 BENCE ÇOK İYİ BİR FİKİR ADAMIYDI. HABERCİLİK HAYATINDA YAPTIĞI İŞLER BİR DEVRİM NİTELİĞİNDE İDİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 şimdi sakin ol ve o capsten elini yavaşça çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 hızlı çeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 kramp girmesin diye dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/394858_298935900210050_203381428_n.jpg facebookta fotolar akıyo gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 HRANT DİNK ÖLDÜ ERMENİ OLDUNUZ ALLAH BÜLENT ERSOYA UZUN ÖMÜR VERSİN cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 daha fazla şehit olmaması için mi düşünüyor bu adam yoksa aponun bıyığını sevdiği için mi ? o da önemli. BLOOD FOR BLOODDD diye düşünüp daha fazla şehit vermek de saçma bi şey çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 sdfs http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/22115_418142234931203_2019655589_n.jpg fotoları da aynı kişi paylaşıyo sdkfs siyaset topiği oldu çok gözükmem böyle topiklerde alakam yok çünkü de. birand (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Killer said: http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/394858_298935900210050_203381428_n.jpg facebookta fotolar akıyo gidiyo ne kafalar var ya. Obaaa hz.ler girmiş topiğe ben kaçtım.kib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 hani iyi oldu kafasında değilim aggro çekmiyim gereksiz yere. related pics paylaşıyorum he zerre üzülmediğimi belirttim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Killer said: http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/394858_298935900210050_203381428_n.jpg facebookta fotolar akıyo gidiyobu kafalar ölene kadar nerdeydi acaba çok merak ediyorum.ölmesinimi beklemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Ravnos said: kramp girmesin diye dedim. beyinlere girmiş zaten kramp biçok tipin bu topakta lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Killer said: sdfs http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/22115_418142234931203_2019655589_n.jpg fotoları da aynı kişi paylaşıyo sdkfs siyaset topiği oldu çok gözükmem böyle topiklerde alakam yok çünkü de. birand (td) Yalan abi bu ,öyle bir söz yok utanmasalar hz aliyi atatürkçü ilan edecek malum kesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ya ssöyleyene takılma tabi sadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 GodBlessStoya said: Ravnos said: kramp girmesin diye dedim. beyinlere girmiş zaten kramp biçok tipin bu topakta lolz lolz :))))999)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Killer said: http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/394858_298935900210050_203381428_n.jpg facebookta fotolar akıyo gidiyo mehmet ali birand'ı sevmem pek. kanald'de haber sunmaya başladıktan sonra insanlara sempatik gelmeye başlayan bi adam. haber sunuşunu severdim ama. o dil sürçmeleri falan doğal geliyodu bana. kendini kasmadan ne varsa sunuyodu işte. robot gibi değildi yani. apo zamanlarını hatırlicak kadar yaşım yok. ama biliyorum zamanında neler yaptığını. haberci kişiliğini bu yüzden sevmezdim. ama şu yazıdaki 5 şehitten aşağısı haber değeri taşımıyo lafını bu adam vatanına ihanet etti diye söylemedi. yada şehitleri değersizleştirmedi. okadar çok şehit oluyorduki zaten değersizleşmişti şehitler iyice. bunu göstermek için söylediği bir eleştriydi o sadece. bir adamı sevmeyebilir insanlar. sevebilirde. öldüğü için mutlu olmak başka şey, öldüğünde üzülmemek başka şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Zach said: GodBlessStoya said: Ravnos said: kramp girmesin diye dedim. beyinlere girmiş zaten kramp biçok tipin bu topakta lolz lolz :))))999)) caps açık yazmaya alışmaktan elin shiftte durmuyor afacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ligtvde çok ilginç bir ortam var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar