Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 hayatta adına wikipedia article'ı bile olmayacak adamların nefret etmesi normal, aptallık bedava sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Cipetpet said: emanet said: tecrübeli ve doğal? lol. bir zarar ziyan daha eksildi, ülke biraz daha hafifledi. oğlu dua etsin cehennem diye birşey olmaması için yoksa babasının ruhu gg abi sana çok ağır konuşurdum da banlanırım diye konuşuyorum.. işinize geldiğinde cehennem,işinize geldiğinde ateistim Allahı inkar ediyorum diyorsunuz.biraz dürüst olun dürüst yazık yani,bende sevmezdim ama bir insan sonuçta... korkma lan 45. accountunu alıp gelirsin yüzsüzce banlansan nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 emanet said: tecrübeli ve doğal? lol. bir zarar ziyan daha eksildi, ülke biraz daha hafifledi. oğlu dua etsin cehennem diye birşey olmaması için yoksa babasının ruhu gg şunu banlayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Gram üzülmedim. Allahta rahmet falan eylemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 sana ne oluyor hamsili? gerçekleri konuşmanın ne si kötü,ölmüş insan dan şeytan bile vazgeçermiş de,insan şeytanları vazgeçmiyor maalesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Sequo said: Gram üzülmedim. Allahta rahmet falan eylemesin. sequoyla aynı fikirdeyim ilk kez Cipetpet said: sana ne oluyor hamsili? gerçekleri konuşmanın ne si kötü,ölmüş insan dan şeytan bile vazgeçermiş de,insan şeytanları vazgeçmiyor maalesef... şeytan diye bişi yok kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 bi insan ölünce niye "ALLAH RAHMET FALAN EYLEMESİN TAAM MIAAA" gibi konuşur ki biri ? 2. kişi niye bununla aynı görüşte olur. naaptı ki adam söyleyin de bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 not sad. me said meh gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 senin gibi kardeşim olsa,rehabilitasyon merkezine yatırırdım .bana cevap verme,mesajlarımı görmemezlikden gel olmaz değilmi? çatlarsın değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Red said: ne kafalar var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Akito said: bi insan ölünce niye "ALLAH RAHMET FALAN EYLEMESİN TAAM MIAAA" gibi konuşur ki biri ? 2. kişi niye bununla aynı görüşte olur. naaptı ki adam söyleyin de bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 olayın detayı var mı yalnız.sadece resime göre mi kötüleniyor. roportaj mı yoksa destekçisi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 pati yobazları kınalarını çıkarmış. hayırlı yakmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Abi adami sevmeyen insanlarin gelip cok kuul ve zeki gorunmeye calisarak lol eheheh deyip gidisleri yok mu, cok komik lan. Sevmemek en dogal hak, lakin seven ua da takdir eden kisilerin uzuntulerini belirttigi mesajlara gelip lol yazip aklinca laf atmak falan, gercekten buyuk hazimsizlik ya da terbiyesizlik gostergesi. Sevmeyebilirsin, sevenin fikirlerine de katilmazsin. Lol nedir, cok mu zekice? Biranddan daha terubeli ve dogal 5 tane sunucu var mi ulkede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 adam haberci değil mi ne var bunda ? o sıralar da muhabir falan bi şeylerdir herhalde tam bilemiyorum o sektördeki meslek gruplarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Mallaşmış forum iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Red said: olayın detayı var mı yalnız.sadece resime göre mi kötüleniyor. roportaj mı yoksa destekçisi mi http://www.vidivodo.com/video/mehmet-ali-biranddan-abdullah-ocalan-aciklamasi/1004221 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 SeaGle said: Abi adami sevmeyen insanlarin gelip cok kuul ve zeki gorunmeye calisarak lol eheheh deyip gidisleri yok mu, cok komik lan. Sevmemek en dogal hak, lakin seven ua da takdir eden kisilerin uzuntulerini belirttigi mesajlara gelip lol yazip aklinca laf atmak falan, gercekten buyuk hazimsizlik ya da terbiyesizlik gostergesi. Sevmeyebilirsin, sevenin fikirlerine de katilmazsin. Lol nedir, cok mu zekice? Biranddan daha terubeli ve dogal 5 tane sunucu var mi ulkede? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Red said: olayın detayı var mı yalnız.sadece resime göre mi kötüleniyor. roportaj mı yoksa destekçisi mi röportaj, patronu git diyor bu da genç cesur gazeteci gidip yapıyor işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Anasini satayim biz perincek apo fotosu koyunca perincek roportaj yapmis oluyo, topa tutuyosunuz milleti. Birand apo fotosu olunca vatan haini oluyo. Hayir madem kaputu aciyosun niye akuyu caliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 benim sevmeme sebebim apo ile görüşmesi röportaj yapması falan değil. apo gibi bi terrör örgütü lideri için hapisten çıksın partisinin başına geçsin vs gibi ipe sapa gelmez şeyler söylemesidir. politically correct olacaz diye godoş olmak zorunda değilsiniz sevgili genç patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 sequo da meme yapmış,xunnu bitchi yaptı diye sevdik ama adamın kendisi bitchmiş ahahah. bi admin temizlesin şu bebelerin postlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Lan olm geçen gün tvye çıktıda kürtler şöyle böyle kürdistan oranın adı tarzında yorumlar yapmadımı. Apo parti lideri olsun demedi mi? Etmeyin eylemeyin kendinizi pembe hayallerinizin peşinden sürüklemeyin. Ben bu adamı sevmiyorum sağdan soldan duyduğum şeylerde var tabii yanlız kesinlikle saygı duymuyorum bu adama. Mezarının önünden geçsem üstüne basarım o derece. Buda benim fikrim saygı gösterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 abi üzüntülerini belirtmek isteyen irc ye gelebilir yani,burayı kirletmeyelim o zaman :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Bedavadan kavga etmeyin. Herkes kendi kişiliğince davranır böyle ölüm mevzularında. En fazla baskası adına utanırsın, sonra sayfayı kapatır işine gücüne bakarsın. Ben iyi bilirdim kendisini, hic kimsenin yapamadığı yakın tarih belgesellerini yapmış bir adamdı. Cok ogrenci yetiştirmiş, neredeyse ana akım medyayı yaratmış adamdı. Yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar