Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Sensi usta senin resimdeki tipler yüzünden pc göçtü daha ancak formatı bitirip patiye bağlandım . O geceden beri pc nin başına gelenler ğişmin tavuğun başına gelmemiştir yani yoktur boyle bişi . :D Bu arada burası harbi coşmuş ya . :lol:[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 millet dikatinizi çekerim sağdaki uzun saçlının sol omzunda bi tane el var bunlar bence karanlıkta yanlışlıkla k3nk fotorafı çektirmişler bizi kekliyolar :) [Bu mesaj Dejavuraven tarafından 30 Ekim 2004 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 O el değil su bardağı :) Photoshopta bi tool var adını unuttum onla rengini açarsan görebilirsin ehe[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 kedidir kedi..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Diablo, 28 Ekim 2004 00:04 tarihinde demiş ki: tırstım koymayın şöle şeyler alla alla:) acaba uyurken kalktın cektin sora tekrar uyudun ve ruya oldugunumu sandın?yoksa monitorden mi cıktı o uzun saclı katılıyorum kardeşim :D tövbe. bu ne ya :D gecenin bir vakti *kendini avutur Kedidir o kedi şaka **Arkadan Bir el omzuna konur Ve o an KamonJuk Dead ama Arkasındaki ne Yazıkki 5 yasındaki yiğenidir ve Çişi Gelmiştir :P *[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz ! [Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 30 Ekim 2004 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halueth-N Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Banada bole bisey olmustu motorola e 365 aldıgım ilk gun evde kimse yok coktum bilgisayara.Yarı karanlık odada bilgisayar oynadım butun gun evde sabah kalktıgımda telime baktım ?? Biri bilgisayar oynarken resmimi cekmis? Evde herkes uyuyo anneme babama defalarca sordum resim bile cekmeyi bilmediklerini soyledi...??? O gunden beri tırsarım bole islerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Halueth-N, 30 Ekim 2004 03:49 tarihinde demiş ki: Banada bole bisey olmustu motorola e 365 aldıgım ilk gun evde kimse yok coktum bilgisayara.Yarı karanlık odada bilgisayar oynadım butun gun evde sabah kalktıgımda telime baktım ?? Biri bilgisayar oynarken resmimi cekmis? Evde herkes uyuyo anneme babama defalarca sordum resim bile cekmeyi bilmediklerini soyledi...??? O gunden beri tırsarım bole islerden bak bu harbi garip işte[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilflame Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Acaba bu telefonlar bilgisayarı görünce coşuomu :) çünkü sesiblenin telefonuda bilgisayarın yanında duruormuş...Garip...Walla garip... :P[signature][hline]!a$k! için gülmeli !a$k! o zmn !a$k! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 orada bir kisi daha var. kırmızlı yere bakın, sac telleri... sensible dodge tooldan bahsediyorsan orda olan ama simsiyah gozuken bir seyi nasil gozukturebilirsin? photoshop o siyahlarin arkasinda ne oldugunu goremez, onun icin orasi siyahtir.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ulannn şerefsiz insanlar siz buraya beni öldürmemeyi mi geldiniz aaaa kalbim ölüomm ben bunu dün gece 2 de gördüm korkumdan bilgisayarın fişini çektim aaaa ölüom[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ya zaçamalamayın abi her ne kadar kedi payı olsada :) , bence uyurgezer durumları var bide sanırım teknoloji düşmanı cinler var :P[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 adam uykusunda kalkmış çekmiş uyur gezer modda ne uzatıyoruz ki :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 iyi de orada iki kişi var.[signature][hline][b]Ne kadar akilli da olsa bir robotun duygulari olamaz. İste ayrildigimiz yer de burasidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Cinler askerlik fotografi cektiriyodur kesin[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: potatiumk, 30 Ekim 2004 00:19 tarihinde demiş ki: Bu arada 13 yaşında değilim yaw, şaka olsun diye dediydim, uzadı. Çevir kazı yanmasın.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 lord_elvyn sen daha mesaj atma buraya senin kafan basmaz. Daha dün laytseybır öğretin plsss diye dolaşıyodun şimdi gelip photoshop öğretmeye kalkma bize. Hadi canım hadeee.. Bu arada ingilizce çalışıyomusun? Hmm evet orası siyahtır gözükmez lol[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - LancelotCrosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Harbiden lan ne demiş . Hatta dememiş saçmalamış . Siyahtır doğru doğru[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 @NotoriuS: abi senin şu alıntı olayını öğrenmen lazım, hemen üstündeki adamın yazısı alıntı yapılmaz[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yau kaç gün oldu halen dwm edior mu bu thread :-P[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 tamam hemen kapatalım.. peki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilflame Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Arkadaşlar yama yapmayı neden bıraktınız ya ne güsel ürküyoduk...Tırssss... :P aa pencerenin önünden kedi uçtu...Laan...e.t. :)[signature][hline]!a$k! için gülmeli !a$k! o zmn !a$k! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Evini cin peri vs tarzı bişe basmış :-P Şaka birt yana sen doktora git uyur gezer olmussun :)[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Sensible, 30 Ekim 2004 13:30 tarihinde demiş ki: lord_elvyn sen daha mesaj atma buraya senin kafan basmaz. Daha dün laytseybır öğretin plsss diye dolaşıyodun şimdi gelip photoshop öğretmeye kalkma bize. Hadi canım hadeee.. Bu arada ingilizce çalışıyomusun? o dodgeladigin yer bardaga degil bocege benziyor. ehe arkadas admin olmus haberimiz yok. banla beni sensible banla! daha dun photoshop ogrenmis adam [ki dun de degil hani bulur topici veririm] senin sacmaliklarina kafa ttuyorsa vardir bir olay. sensible soccer arkadas. ps: cok fazla yarim elma izliyorsun. ozendigin adamlar da ilginc hani...[signature][hline][b]Ne kadar akilli da olsa bir robotun duygulari olamaz. İste ayrildigimiz yer de burasidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 lol ya konuştukça batıyosun.. Bardak yada böcek onu bırakta,sen demedinmi orası siyahtır siyah kalır falan :) Susmayı bilmek lazım,demogoji yapmamak lazım. Hadi önce ingilizce çalış sonra photoshop çalış sonra git birazda ukala olmamamaya çalış.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Bazı marka cep telefonlarında durup dururken resim çekme bugı olduğu bütün dünyaca biliniyor siz burda koykuyorsunuz :P[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar