Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anlam veremediğim bir fotoğraf

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Sensi usta senin resimdeki tipler yüzünden pc göçtü daha ancak formatı bitirip patiye bağlandım . O geceden beri pc nin başına gelenler ğişmin tavuğun başına gelmemiştir yani yoktur boyle bişi . :D

Bu arada burası harbi coşmuş ya . :lol:[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 28 Ekim 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
tırstım koymayın şöle şeyler alla alla:)
acaba uyurken kalktın cektin sora tekrar uyudun ve ruya oldugunumu sandın?yoksa monitorden mi cıktı o uzun saclı

katılıyorum kardeşim :D tövbe. bu ne ya :D gecenin bir vakti *kendini avutur Kedidir o kedi şaka **Arkadan Bir el omzuna konur Ve o an KamonJuk Dead ama Arkasındaki ne Yazıkki 5 yasındaki yiğenidir ve Çişi Gelmiştir :P *[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 30 Ekim 2004 01:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Banada bole bisey olmustu motorola e 365 aldıgım ilk gun evde kimse yok coktum bilgisayara.Yarı karanlık odada bilgisayar oynadım butun gun evde sabah kalktıgımda telime baktım ?? Biri bilgisayar oynarken resmimi cekmis? Evde herkes uyuyo anneme babama defalarca sordum resim bile cekmeyi bilmediklerini soyledi...??? O gunden beri tırsarım bole islerden
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Halueth-N, 30 Ekim 2004 03:49 tarihinde demiş ki:
Banada bole bisey olmustu motorola e 365 aldıgım ilk gun evde kimse yok coktum bilgisayara.Yarı karanlık odada bilgisayar oynadım butun gun evde sabah kalktıgımda telime baktım ?? Biri bilgisayar oynarken resmimi cekmis? Evde herkes uyuyo anneme babama defalarca sordum resim bile cekmeyi bilmediklerini soyledi...??? O gunden beri tırsarım bole islerden

bak bu harbi garip işte[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Sosyal ağlarda paylaş

orada bir kisi daha var. kırmızlı yere bakın, sac telleri...

sensible dodge tooldan bahsediyorsan orda olan ama simsiyah gozuken bir seyi nasil gozukturebilirsin? photoshop o siyahlarin arkasinda ne oldugunu goremez, onun icin orasi siyahtir.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Sosyal ağlarda paylaş

ulannn şerefsiz insanlar siz buraya beni öldürmemeyi mi geldiniz aaaa kalbim ölüomm ben bunu dün gece 2 de gördüm korkumdan bilgisayarın fişini çektim aaaa ölüom[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist)

-- Turkish Knights --

For Albion İçim (Albion/MERLIN)
Sosyal ağlarda paylaş

lord_elvyn sen daha mesaj atma buraya senin kafan basmaz. Daha dün laytseybır öğretin plsss diye dolaşıyodun şimdi gelip photoshop öğretmeye kalkma bize. Hadi canım hadeee.. Bu arada ingilizce çalışıyomusun?

Hmm evet orası siyahtır gözükmez lol
[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young

Sosyal ağlarda paylaş

Harbiden lan ne demiş . Hatta dememiş saçmalamış .
Siyahtır doğru doğru[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
Sosyal ağlarda paylaş

Evini cin peri vs tarzı bişe basmış :-P Şaka birt yana sen doktora git uyur gezer olmussun :)[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
Akıllı olupta tembel ise ikaz et
Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 30 Ekim 2004 13:30 tarihinde demiş ki:
lord_elvyn sen daha mesaj atma buraya senin kafan basmaz. Daha dün laytseybır öğretin plsss diye dolaşıyodun şimdi gelip photoshop öğretmeye kalkma bize. Hadi canım hadeee.. Bu arada ingilizce çalışıyomusun?

o dodgeladigin yer bardaga degil bocege benziyor. ehe arkadas admin olmus haberimiz yok. banla beni sensible banla! daha dun photoshop ogrenmis adam [ki dun de degil hani bulur topici veririm] senin sacmaliklarina kafa ttuyorsa vardir bir olay. sensible soccer arkadas.

ps: cok fazla yarim elma izliyorsun. ozendigin adamlar da ilginc hani...[signature][hline][b]Ne kadar akilli da olsa bir robotun duygulari olamaz. İste ayrildigimiz yer de burasidir...
Sosyal ağlarda paylaş

lol ya konuştukça batıyosun.. Bardak yada böcek onu bırakta,sen demedinmi orası siyahtır siyah kalır falan :) Susmayı bilmek lazım,demogoji yapmamak lazım. Hadi önce ingilizce çalış sonra photoshop çalış sonra git birazda ukala olmamamaya çalış.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...