Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anlam veremediğim bir fotoğraf

Sensible

Öne çıkan mesajlar

said:
Kalhiae, 28 Ekim 2004 03:20 tarihinde demiş ki:
Bence de ağaçtaki şeyden bile daha çok ürktüm tiplere bakınca :U

halfmumi'nin koyduğu resmi görünce bir an kalp krizi geçircek gibi oldum öhöm neyse..

ya forumlarda biri bir laf etmişti sanırsam, şöyle birşeydi
"senin olmadık birşeyi olmuş gibi gösterip ilgi toplaman, sadece senin psikolojik rahatsızlığın olduğunu gösterir"
hangi topicti hatırlamıyorum.
ama bu topici görünce bir anda o kişinin lafı aklıma geldi, çok sıkış bir topicti[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 28 Ekim 2004 07:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oha dün geceden beri . BAUHAhahahahha
Yuh artık geyiğin dozajı anlaşılan uyku bozukluğuna neden olmuş :lol:[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day
Sosyal ağlarda paylaş

heleki ramazan ayinda önerilir[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy
not everyone who gets you out of shit is your friend
and when you are in deep shit, keep your
mouth shut.

[Bu mesaj avp tarafından 28 Ekim 2004 12:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Chimin başı dertten kurtulmuyo :D . Dün gece 11.30 12.10 arası deprem şoku . Sabah kalkıyo maynak maynak fotolar . Burdakiler sana inat yapıo bunnarı Chim :lol:[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...