Gangren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Farklı alternatif sunmak isterseniz ekleyebiliriz. Edit: Anket güncellendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 anaa oyumu geri al varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 iyi de, pvp için mi oynuyorsunuz idi soru alan yetkilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 o sorunun cevabı şimdiden belli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 çok yanlı bir yönetim var burada. yönetim istifa, yönetim istifa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 yeni şık: moba tarzı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Burada 2 şık olmalıydı. PvP olsun / olmasın nasıl olmasını isterdiniz dediğiniz anda, olsa da olur olmasa da diyenlerin bir kısmı "olsa şöyle olsun" diyerek en alttaki seçeneği ignore edebilir. dediğim gibi yanlı yönetim istemiyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Hakkaten moba tarzı ne iyi giderdi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Yav orda pvp ile ilgilenmiyorum diye bi şık var. PvPyi umursamayan direk ona tıklar. PvP'yi umursayan da zaten diğer seçenekler arasında seçim yapar. Bir de... Diablo'da MobA ne ya? Ben böle bi arena olsun. Killing spree'ye bağlayayım istiyorum. Zuaaa diye egomu tatmin falan edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Masquerade said: yeni şık: moba tarzı. :p Ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Aceace said: Yav orda pvp ile ilgilenmiyorum diye bi şık var. PvPyi umursamayan direk ona tıklar. PvP'yi umursayan da zaten diğer seçenekler arasında seçim yapar. Bir de... Diablo'da MobA ne ya? Ben böle bi arena olsun. Killing spree'ye bağlayayım istiyorum. Zuaaa diye egomu tatmin falan edeyim. Cıks PvP isteyenler ve "olsa oynarım da önemsiz abi olmasa da oynarım" lar o üsttekileri seçer böyle yaparsan. İnsan psikolojisi Ama araştırdığın "insanlar pvp için mi oynuyor?" ise Şıklar; a) pvp gelecek diye umutla oynuyorum b) pvp gelse de olur gelmese de ben oynuyorum böyle yaptığında insanlara net 2 seçenek sunarsın haaa böyle bir ankette de pvp isteyenler çok çıkabilir saygı duyarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Amma takıldın. Aç abicim anketi kendin, sadece yöneticiye özel bir durum değil ki anket açmak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 banane. sen açıcam dedin. ben ne açıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Siege Tarzı, TurnBased Defans/Ofans çok iyi olurdu ama olmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar