Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi oyun vardı vol 438


FromTheHell

Öne çıkan mesajlar

1999-2000 maksimum 2001 yılında oynamışımdır. demosu vardı elimde, muhtemelen oyun dergilerinin birinin cd'sinden kurmuştum.
hovercraft/spaceship kırması bi şey kullanıyoduk. görev, olay örgüsü falan hatırlamıyorum(yoktu muhtemelen). haritada dolandığımı, bi bilgisayardan(tek klavyeden hatta) iki gemi kontrol edilebiliyodu ve ciyuv ciyuv birbirimize sıkıyoduk arkadaşlarla falan.
grafik şuna benziyodu sanırım, daha detaysızı haliyle. bi de havalanmıyodu alet, hover gibin işte. beynim eriycek deli takıldı kafama, pls



gemi de hatırladığım kadarıyla bembeyaz, mavi camlı bi şeydi. demo olduğu için üst modelleri kullanamıyodum :(

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benimde aradığım bi oyun var, bi 7-8 yıl önce bir demoda oynadığım. bir uzay gemisini kontrol ediyoruz ve gemiye yukardan bakılıyordu. hafif arcade gibiydi sanki.

gemi'de hex dizaynı var sanırım puan toplayıp hexleri açıp, gemiyi geliştiriyordun. o hexlerin üzerine generator, turret, motor falan ekletiyordun, sonra başka gemilerle kapışıyordun. gemi hasar görünce o hexler kopuyordu üzerindeki şeylerle birlikte. baya hasar alınca cücük bir parça kalıyordu gemiden

bu oyunu bilen var mı ya? içimde bir uktedir.
hex dizaynı dediğim şu;
http://gwydir.demon.co.uk/jo/tess/hexagon.gif
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
calimero said:

amiga'da multiplayer snake tarzı bir oyun vardı. ama yılan yerine motorlar vardı, biri turuncu biri mavi. arkalarında çizgi bırakarak ilerliyolardı ve biri diğerinin ya da kendi çizgisine çarpınca patlıyodu fln. hatırlayan var mıdır?


bu mandriva linux'taki armagetron un atası herhalde ama armagetron'dan ulaşamadım o oyuna
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...