Korax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 corp por yemissin, normal. driverlari update et önbellegi de sil devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 yok abi basınç hissini bilirim merak etme :p her uçağa binişimde boğuşuyorum kendisiyle 45 dakika boyunca 2 gündür biraz uyuyabildim, ses azaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 abi kulak olayina dikkat etmek gerekir, benim 8-9 yaşındayken falan tık diye bir gitti, gidiş o gidiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Kulak zarıyla alakalı diye biliyorum o seslerin sebebinin. Valla hassas bi organ ağrı da yapıyorsa git bi görün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 yanaklarının orda mı başlıo, öyleyse kas seyirmesiymiş sadece, zararsızmış, 2 tokat at kendine gelirsin hem. ama ağrı yada acı olmaması lazım, onlar varsa başka bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 abi benim sağ kulagımdaki sinirler öldüğünde ben önceden agri falan duymadım, bir sabah uyandm sag kulak gg, o yüzden öyle bir sürekli agri,ses varsa kulagında ihmal etme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 ben üflüyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar