Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 sen memleketin her önemli insanını tanıyor musun bakalım? hayır öyle bir yorum yapıyorsun ki. sen herkesi bilen imba birey, diğer herkes embesil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Dworgian said: sen memleketin her önemli insanını tanıyor musun bakalım? hayır öyle bir yorum yapıyorsun ki. sen herkesi bilen imba birey, diğer herkes embesil gibi öf ne sığ adamlarsınız ya. defne joy ölünce topic patlıyor etraf sallanıyor böyle biri öldüğünde konuyu nerelere saptırıyorsunuz. cevap vermeyeceğim artık. azcık aklınızı kullanın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 level düşürmene gerek yok sığ adam diye. kimbilir senin bilmediğin kimler ölüyordur şu dünyada her gün, bir bakımdan önemli olan. ama sen kalkıp insanları sanki sadece boş şeylere önem veren tiplermiş gibi yargılıyorsun direk. sonra sana soruluyor sen hat sanatçılarını tanıyormusun diye, cevap bile vermiyorsun. sığlık konusunda da az düşün derim. resim benim ilgimi çekmek zorunda mı? değil? eee o zaman nereden bileyim? futbolcuları da bilmiyorum ben. niye? ilgilenmiyorum çünkü simple enough? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 capitancommodore said: saçma sapan insanları tanıyorlar memleketin önemli insanlarını tanımıyorlar. her önemli olan kişi tanınıyor olsaydı ünlü kelimesi türetilmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Dworgian said: level düşürmene gerek yok sığ adam diye. kimbilir senin bilmediğin kimler ölüyordur şu dünyada her gün, bir bakımdan önemli olan. ama sen kalkıp insanları sanki sadece boş şeylere önem veren tiplermiş gibi yargılıyorsun direk. sonra sana soruluyor sen hat sanatçılarını tanıyormusun diye, cevap bile vermiyorsun. sığlık konusunda da az düşün derim. resim benim ilgimi çekmek zorunda mı? değil? eee o zaman nereden bileyim? futbolcuları da bilmiyorum ben. niye? ilgilenmiyorum çünkü simple enough? evet biliyorum bu bir ikincisi futbol ile bir tutuyorsan başlarım böyle işe. bu kadar eğitimsiz, kültürsüz boş bir forum burası. haydi güle güle. yazmıyorum bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 şu yapılan atarın "HRANT DİNK ÖLDÜ HEPİNİZ ERMENİ OLDUNUZ, HERGÜN ONLARCA ŞEHİT VERİYORUZ NİYE TÜRK OLMUYORSUNUZ" atarından zerre kadar farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 baban falan mı abi burhan doğançay cenazesine mi gidelim napalım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 lolololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 rage quit çekti adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 doğançay çay markası değil mi la? ayrıca sanatçıya saygımız var bilmeden konuşma. çakır öldükten sonra her halı saha öncesi saygı duruşunda dururduk tamam mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 capitancommodore said: Dworgian said: level düşürmene gerek yok sığ adam diye. kimbilir senin bilmediğin kimler ölüyordur şu dünyada her gün, bir bakımdan önemli olan. ama sen kalkıp insanları sanki sadece boş şeylere önem veren tiplermiş gibi yargılıyorsun direk. sonra sana soruluyor sen hat sanatçılarını tanıyormusun diye, cevap bile vermiyorsun. sığlık konusunda da az düşün derim. resim benim ilgimi çekmek zorunda mı? değil? eee o zaman nereden bileyim? futbolcuları da bilmiyorum ben. niye? ilgilenmiyorum çünkü simple enough? evet biliyorum bu bir ikincisi futbol ile bir tutuyorsan başlarım böyle işe. bu kadar eğitimsiz, kültürsüz boş bir forum burası. haydi güle güle. yazmıyorum bundan sonra. iq bir yere kadar yetiyor demek ki. yazımın neresinde resim ve futbolu bir tuttum? sadece, ilgim olmayan şeyi bilmemem doğaldır biri bana sadece resim sanatına ilgi duymuyorum diye sığ derse ona "logic?" der geçerim hadi sen yazma ne de olsa yastasın. ggbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 abi arkadaş resim sanatından bikaç sanatçıyı tanıyınca otomatik +500 kültür puanı geldiğini sanıyormuş, kasmış kasmış geri kalanını bırakmış. "yazmıyorum bi daha, çok öküzsünüz" demek zaten başlı başına bir kaybediş, zavallılık örneği. neyin kültüründen bahsediyosun daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bilinmesi, taninmasi icin ne yaptin? en basitinden burda gorsel sanatlar bolumunde bir burhan dogancay konusu acip tanittin mi? atarin kime kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bırak abi işte desteksiz atar patlayınca siz kültürsüzsünüz popüler kültürün uşağısınıza bağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 herkesin kulturu kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Entellikten kulak kanatan bi video vardı hani serra yılmazın şiir okuduğu yanındakilerin ses çıkardığı, bulmaya kasamadım şimdi konusu vardı burada, orada da atar yapmıştı bu herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ölmüş adam üzerinden entellik primi kasmak çok tiksindirici bir davranış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 yalnız baya öncü adamlar öldü ha son iki senede. metin erksan, ilhan mimaroğlu, burhan doğançay... yakında ilhan usmanbaş da ölür. kenan evren hepsini gömdü valla helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 capitancommodore said: imamizer said: büyük kayıp. yazık bu ülkeye. (tanımam etmem esasen. 12 dakikada yorum yapılmayınca kızan arkadaşı rahatlatıyorum.) alakası yok. amy winehouse ölüyor ortalığı yıkıyorsunuz. bu kadar değerli bir sanatçımız vefat ediyor. kim olduğundan bile haberiniz yok. gereksiz bir atar yapiyorsun, kabul et. buradaki insanlari bilip bilmeden konusman yanlis. herkes vefat haberi topici acilmasini ve mekani cennet olsun demeyi beklemiyor. topragi bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar