Esnaf Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 askerler şehirden geçerken dışarı çıkıp izleyen esnaflardan sol tarafta olan çok iyi oynamış rolünün hakkını vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bunu ızlıyı dıyodumda gidip, cok dramdır şimdi içini karartır ınsanın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 vizyontele'ye çaktığı selam çok hoşuma gitti. filmi çok beğendim. biraz uzun ama 2-3 film sonra yılmaz erdoğan'dan sıklıkla bahsedeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 çekimler çok iyi oyunculuk güzel senaryo tırt dram tuz biber olarak kullanılmalı ana yemek olarak değil. yine de bir Türk filmi için oldukça iyiydi 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Güzeldi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Çok uzun sonunda baydım resmen,birde şairler güya hiç doğru düzgün şiir yok içinde yada ben beklediğim şiirleri bulamadım,baydı içimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bol bol kürt propagandası var mı lan filmde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar