souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Gittigidiyor ve sanalpazar da temiz 9780 vb. BB Bold telefonlar var. 350-400 TL fiyatları. Sıfır BB 9780 Bold 1.200 TL civarı. Bu paraya BB alınır mı ? Yoksa alternatif sunacak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Abi BB sadece ve sadece yazı yazmak için iyi cep telefonundan onun dışında bir özelliği kaldımı bilmiorum. Hatta android'de klavye sistemi her geçengün gelişmekte belki bbden bile rahat olmuştur şimdi bu senin kullandığın kelimeleri tanıyıp seçenekler sunma olayı ile. Yani BB'ye verile paraya yazık bence şu dakkadan sonra o 800 civarı s3 mini al hayatını yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 yok ben zaten o kadar para vermeyi düşünmüyorum. İkinci el olarak 350-400 tl ye BB ye göre daha iyi alternatifler varmıdır onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 işte onu diyorum bende 450 ye bb alıcağına alma bişi para biriktir biraz daha 700-800e sola s3 mini felan tarzı mid level andorid cihaz al 4 inch ekran canavar gibi herşeyi yapıyor geniş market. Ama illa o ayarlada bişiler lazım diyorsan bilemicem birileri yardımcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 telefondan çok bi beklentin yoksa APP falan filan al yani 2008de falan aldım bb bold 9700 hala kullanıyorum hiç bi problem yok 10-15 defa 2-3m yerden düştü,buzda düştü sürüklendi yerden falan aldım geri konusmaya devam etmiştim app worldüne gelecek olursak maps başarılı whatsapp sorunlu bbm güzeldir temalar problemli cogu alt model icin yazılan tema üst model icin calismiyor falan onun dısında havadurumu,en yakın atm(uydudan lokasyon alıp tarif veriyor) markete baktımda appler bayık cidden her osx uyarlamıslar itunes sync instagramlike falna var lolz telefon güzel ama sağlam sanırım bayada batarya iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Xperia tipo var o fiyatlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar