Frostbite Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 lsd,mushrooms,extc ne varsa içmiş galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Bence çarpılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Orgazmik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 http://cdn.hugelol.org/i/87450.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 google gif search eklemiş, "type" kısmından "animation" seçebiliyorsunuz artık: https://www.google.com/search?hl=en&biw=1280&bih=879&site=imghp&tbs=itp%3Aanimated&tbm=isch&sa=1&q=my+little+pony&oq=my+little&gs_l=img.3.0.0l10.4290.6558.0.8035.9.6.0.3.3.0.94.548.6.6.0...0.0...1c.1.7.img.AHTMh0ZH8DA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ExtraJudical said: ex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=xWbHTUyrPsw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 aahahahah 1:25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ExtraJudical said: üzüldüm lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Frostbite said: lsd,mushrooms,extc ne varsa içmiş galiba.. hic biri degil bu direk speed veya kokain almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biliminsani Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 incdarkness said: Frostbite said: lsd,mushrooms,extc ne varsa içmiş galiba.. hic biri degil bu direk speed veya kokain almis hayırdır kokaini peynir ekmek sanıyorsunuz heralde , gr. kaça lan haberiniz varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Biliminsani said: incdarkness said: Frostbite said: lsd,mushrooms,extc ne varsa içmiş galiba.. hic biri degil bu direk speed veya kokain almis hayırdır kokaini peynir ekmek sanıyorsunuz heralde , gr. kaça lan haberiniz varmı sehirdeki dealer da 75 euro 5 km disarda 60 euro evet biliyorum speedin grami da 10 euro bide herkezi charlie sheen sanma sdf 0.3g ceksen zaten charlie sheen kafasinda olursun merak etme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 muptezeller basmis lan forumu, noluoz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biliminsani Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 incdarkness said: Biliminsani said: incdarkness said: Frostbite said: lsd,mushrooms,extc ne varsa içmiş galiba.. hic biri degil bu direk speed veya kokain almis hayırdır kokaini peynir ekmek sanıyorsunuz heralde , gr. kaça lan haberiniz varmı sehirdeki dealer da 75 euro 5 km disarda 60 euro evet biliyorum speedin grami da 10 euro bide herkezi charlie sheen sanma sdf 0.3g ceksen zaten charlie sheen kafasinda olursun merak etme :P Ben kullanmadım ancak babam tiryakisiydi zamanında ,bir gün ülker napoliten kutusuna koymuş anlamayalım diye işte bende çikolata getirdi diyerek 1 tane alıp odama gidip şeker niyetine somurmaya başlamıştım, tadı yok lan bunun diyerek pencereden attıydım ve babam evi altüst etmişti tam hatırlamıyorum ama paranoyak olmuştu kendisi , narkotik bi seferinde baskın yapınca yakalanmamak için tuvaletin deliğine atmışlığı var daha sonra sifonu çekilince elini sokup almaya bile çalıştıydı , ne yaşadığımızı bir ben bilirim bir allah Sonuç olarak şuan sinir sistemi altüst olmuş ve beyin hücrelerinin çoğunu tüketmiş birisi olarak işini sürdürmeye devam ediyor, 12 kez kan bağışı yapmış ve ödül vermişler kendisine inanmamıştım ancak kızılay'a kan grubunu öğrenmek için gittiğimde öğrenmiştim. Bunu kullanan zaten para sıkıntısı olmayan kişiler zaten babam evleri,bağları satıp almaya başlamıştı , güzel uçarsın yaşamadığın zevkleri yaşarsın ancak 10 sene sonra tek başına hayatını sürdürürsün tabi beyinini ve sinir sistemin altüst bir şekilde ne kadar mutlu olunur ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 serin hikaye henrye selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ben kokain kullanmiyorum abi zaten speed adamiyim halu drug+ speed <3 ama gecmis olsun sanada zor olmali harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 uyuşturucu kullanmayın arkadaşlar iyi bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 benim babam da bi keresinde bir öğrencisiyle pişirmeye koyulmuştu adam kansermiş meğer bize söylemiyomuş. sonra kendi bacanağı yakaladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 abi şu son sayfada ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=thMckjuhTCI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Her yerde aynı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 http://1.cdn.tapcdn.com/images/thumbs/taps/2013/03/wow-144-42f69944-original.gif - http://4.cdn.tapcdn.com/images/thumbs/taps/2013/03/fail-8-e55f46a0-original.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 kedi yalama olmuş hihihoho bu espriden sorna hayatıma BAKKAL olarak devam etmeye karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar