SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Dibe çekse iyi abi nefesini tutabilsen bi şekilde kotarırsın. Dibe çektiği gibi diğer taraftan da atıcak seni akıntı çünkü. Asıl problem pervaneye doğru çekmesi. 2 bilek kesitinde halatları yarıyor yeri geldiği zaman ilk hızıyla. İnsanı falan balık yemi yapar direk. Bide adamın kafayı vurmuş olması büyük problem. O akıntıdan yine kurtarır ayık kafada bi insan, sonuçta iskele ile vapur arasında, çok kısa süren bi akıntı olmuş. Ama adamın bilinci kaymış belli. O fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 kzpmaza said: Adam nasil suya dusebiliyor ya orayi anlamadim ben? ayağı kayıyor düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 oha :| uykum kaçtı diye bi gezineyim dedim buna baktım uyku iyice gitti vay anasını ne biçim memlekette yaşıyoruz pıt diye kaydı düştü gidiş o gidiş puu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 yav said: oha :| uykum kaçtı diye bi gezineyim dedim buna baktım uyku iyice gitti vay anasını ne biçim memlekette yaşıyoruz pıt diye kaydı düştü gidiş o gidiş puu Dimi ya sanki direk suya atlamis adam. Sok oldum ben izleyince yazik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 akıntı kesildiğinde motor da durmuştur demiştim ben, pervaneden dolayı mı ölmüş adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 boguluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ipi elinden kaçıran adam ipi sıkı tutmayıp yavasca gevsetse, hiç problem olmayacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 abi en kötü kafasından tutup çekseler çıkarıcaklar ordan nasıl bir beceriksizlik bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 tutunduğu halat altındaki gerilen halattan aniden kurtulunca fırlıyo adam yoksa bırakmıycaktı tuttuğu halatı, ölünün arkasından hoş değil belki ama o nasıl düşmek abi? bilerek bırakmış kendini sanki o daracık boşluğa gibi geldi bana :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 iskelenin altına doğru sürükleniyor gibi, boşluksa orası altı deniz üstü beton şu tarz, http://www.swintspace.com/Pictures/StJohn2005/2005_05_11/thumbs/thumbIMG_0640CruzBayFerryDock.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ipi kaciranin tutmasi mumkun degil, iple kendi de firlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 tam olarak neden ölüyo peki? bi de haberin verilme şekli ne garip, ad soyadı net falan. düşen vatandaş derlerdi eskiden olsa sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Abi adami kurtaralim diye cok acele isler yapmislar. Adam o aradan cikardi gbime geliyo benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 O kadar akıntı ağzına doğru geldiyse bilinç yerinde de değil. Ciğerleri su dolmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 iskele halatıyla adam kurtarmaya çalışmak, can simidi bile adam gittikten sonra arkadasından atıyorlar şaka gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Her olaydan sonra surda bilim adami elestirmen gibi söyle tutsa böyle olurmus, söyle cekse yaparmis falan kritize etmeniz yokmu (td) Su konuya yazanlarin cogu 1 kere su tarz bi durumla karsilasmismidir hayatinda merak ediyorum. Cok yazik olmus yalniz, uzuldum, allah sabir versin ailesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 yav said: tam olarak neden ölüyo peki? bi de haberin verilme şekli ne garip, ad soyadı net falan. düşen vatandaş derlerdi eskiden olsa sanki Olay aslında geçen hafta oldu, o zaman zaten açık şekilde verildi bilgiler. Bugün sadece görüntüleri çıktı ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Korax said: Her olaydan sonra surda bilim adami elestirmen gibi söyle tutsa böyle olurmus, söyle cekse yaparmis falan kritize etmeniz yokmu (td) Su konuya yazanlarin cogu 1 kere su tarz bi durumla karsilasmismidir hayatinda merak ediyorum. Cok yazik olmus yalniz, uzuldum, allah sabir versin ailesine. ee bizim görevimiz değil ki bu zaten.tabi ki hayatımızda böyle bir olayla karşılaşma ihtimalimzi düşük o yüzden oraya güvenlik koyuyorlar. ama işte yoldan geçen herifi güvenlik diye alırlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Norak said: iskelenin altına doğru sürükleniyor gibi, boşluksa orası altı deniz üstü beton şu tarz, http://www.swintspace.com/Pictures/StJohn2005/2005_05_11/thumbs/thumbIMG_0640CruzBayFerryDock.jpg yok abi o iskele (Beşiktaş İskelesi) O tarz değil bildiğim kadarıyla. Gerçi suyun altındaki kısmı bilemem de hava boşluğu olan bir kısım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Korax said: Her olaydan sonra surda bilim adami elestirmen gibi söyle tutsa böyle olurmus, söyle cekse yaparmis falan kritize etmeniz yokmu (td) Su konuya yazanlarin cogu 1 kere su tarz bi durumla karsilasmismidir hayatinda merak ediyorum. Cok yazik olmus yalniz, uzuldum, allah sabir versin ailesine. keslan. karsilasirsak diye hazirlik yapiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 sene 2013 yanyan yanaşan vapurlar kullanılırsa olcağı bu. Ancak esas sorun orda iskele vapur arasına köprü gibi bi alet konmasına rağmen boşluktan atlayarak geçmeye çalışmakta. Yağmurlu hava ayağı kayıp düşüyo.Kaptan motoru tam gaz çalıştırıyo.Halatı gemi tarafından tutan bıraktığından adam gidiyo. Bu kadar hata bi araya gelirse ölüm kaçınılmaz be. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ben bi iskelede bu lastiklerin aralarında tutunabilecek ağ gibi şeyler görmüştüm. tırmanabilir insan öyle şeyler olursa. yapılmalı bence böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 iskele varken yağmurlu soğuk havada ben boşluktan atlar zıplar çabuk inerim dersen böyle sonla karşılaşabiliriz demekki bi anlık dalgınlık sonrası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 kullanici hatasi der gecerler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 aquila said: Korax said: Her olaydan sonra surda bilim adami elestirmen gibi söyle tutsa böyle olurmus, söyle cekse yaparmis falan kritize etmeniz yokmu (td) Su konuya yazanlarin cogu 1 kere su tarz bi durumla karsilasmismidir hayatinda merak ediyorum. Cok yazik olmus yalniz, uzuldum, allah sabir versin ailesine. keslan. karsilasirsak diye hazirlik yapiyoruz. Hafta sonu gerçek zamanlı simülasyon yapalım, Kadıköy'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar