cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Avrupa yakasında, özellikle Mecidiyeköy-Gayrettepe-Levent taraflarında haftaiçi mesai saatleri sonrasında ter atabileceğimiz kiralık basketbol salonu bilen var mı? Şu an için bir iki arkadaşız, pati ahalisinden katılmak isteyen olursa pekala listeye ekleyebiliriz. Not: Eskilerden kalan şöyle bir konu varmıış. Ne oldu, devam ediyorlar mı arkadaşlar hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 3-4 ay sonra katılabilirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 enka var en rahat. ayrıca anadolu tarafında böle bi işe girişicek varsa ben hemen dahil olurum valla. maltepe'de salonda var kiralanabilecek bildiğim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Enka güzele benziyor. İstinye Park'ın yanında sanırım. Google maps'de orayı buldum. Fiyatlar da böyleymiş. Kapalı saha için normaldir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 mokoko said: enka var en rahat. ayrıca anadolu tarafında böle bi işe girişicek varsa ben hemen dahil olurum valla. maltepe'de salonda var kiralanabilecek bildiğim :D yok abi lanet olsun ki yok. bütün yaz aradı arkadaş, lütfedip cevap bile vermiyor adamlar. Göztepe'de Ömer Onan'ın basketbol okulunu aramışlar cevap vermemişler. Gülbahçe'dekileri de yıktılar sağ olsunlar, otopark oldu biri. Bizim İçerenköy'ün oraya kocaman bir spor salonu açıldı, basketbolda var sanırsam. Hala aricam da sorucam.. Ben Anadolu yakası için +1 le gelirim rahat. Arada +2 bile olur. Ama önce elimin de düzelmesi lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 var var maltepe anadolu lisesinin kapalı salonu var. biz geçen sene kiralıyoduk 10 kişi falan her hafta. eğer yeterli adam çıkarsa ben telefon falan bulurum arkadaşlardan konuşurum orası için. fiyat falan alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 yeri tam olarak nerede? bir de kaçaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 kaça olduğunu hatırlamıyorum gerçekten. arkadaştan telefon alıp ararım bi ara fiyat için. lokasyonda burası: http://goo.gl/maps/6m8JX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 yok mu halı sahaya gider gibi basketbol maçı yapacak babayiğitler? avrupa yakasında gidelim? 3’e 3 yarı saha? 5’e 5 tam saha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 mokoko said: var var maltepe anadolu lisesinin kapalı salonu var. biz geçen sene kiralıyoduk 10 kişi falan her hafta. eğer yeterli adam çıkarsa ben telefon falan bulurum arkadaşlardan konuşurum orası için. fiyat falan alırız. of ne güzel ex basket aşkım kabardı, koca götümle şu an eskisi gibi oynayamam ama eğleniriz ne güzel diye heveslendim 2013'müş mesaj :( böyle bişi zorlasak çıkar mı böyle yarım saha 3v3- 4v4 zor gibi ama :( maltepe bostancı içerenköy kozyatağı hattında her yer olar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 M.koy yakinlarinda boyle filesi falan olan duzgun bir basket sahasi var mi. Barbaros'da dedeman otelin karşısıni biliyorum bir ama kalabalik olur. Boyle duzgun okul bahcesi falan filan da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar