Kharon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 abdullah gul 760liS kullanmisti galiba yanilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Sequo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 /res thread 2 soru birden kusagı ile yarısmaya katılmak istedim, bakalım bunları hatırlayan cıkıcak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 tasarlayan kisi ayni mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Bana çok ALFA'ymış gibi geldi. Sağdaki airbag ile, aşağıdaki resmin solundaki far butonları çok benziyor. En azından İTALYAN olduğu konusunda çok güçlü hislerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Kisi ayni mi bilmiyorum ama akrabalar(bulmussun cevabi bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Ben tahminimi yapıyorum abi.Yukardaki Lamborghini. Vites topuzunu yeni farkettim =) Aşağıdakini bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 evet ayniymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Ilki lambo icin tasarlanmis bi model ama hic lambo adini tasimadi diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Italdesign abi. Lamborghini ismi basıldı üstüne. İsmi de Calà hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 http://www.oldskooltoys.co.uk/WebRoot/Store/Shops/es146553/5099/0066/1848/3BCC/38FC/0A0F/1119/3142/P1010011.JPG ipucuna gerek yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Selam, Buna koptum :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Bak bunu bilemedim işte... dfgdsfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 abi biliyorum bunu lan neydi bu bende vardı galiba ya da çok almak istemiştim olmamıştı eskiden çok çok sevdiğimi biliyorum nolur söyle yalvarıyorum neydi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 abi fiziksel video oyunu gibi bişey işte. o yollar araban falan hep böyle ışık ama plastiğin arasından geliyor. ekrandaki görüntü gibi duruyor ama değil. camın arkasından izliyosun normalde. arabayla gidion işte hızlandırıyon vites atınca yavaşlatıyon falan. müthiş bişeydi vardı bende ne oynardım ya. http://www.youtube.com/watch?v=1aCeg-EbOAI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ne istemiştim çocukken bundan ya! çocukluk işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar